Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu udało mi się dorwać w Biedronce takie cudo. Marmurkowatość porównywalna z najlepszymi odmianami bydła mięsnego. Zastanawiam się czy ktoś wie z jakich ras krów są przygotowywane steki do biedronki, albo do Lidla. Niestety u nas to dalej jest informacja której próżno szukać na jakimkolwiek mięsie wołowym.

#gotujzwykopem #wolowina #steki
Ender_W - Jakiś czas temu udało mi się dorwać w Biedronce takie cudo. Marmurkowatość ...

źródło: comment_15870187539XsdNpkVunuqVVHLHx8a8w.jpg

Pobierz
  • 68
@KartonPoMleku: @murdoc: @justkilling: Ok, już rozumiem. Nie zamierzam się kłócić, bo widzę że macie dokładnie takie samo zdanie na temat mięsa wołowego jak większość Polaków. Tłuszcz jest zły, im więcej tym gorzej, a mięso wołowe powinno się spożywać jak najbardziej świeże, najlepiej tego samego dnia po uboju. Nie dziwię się, ponieważ u nas całkowicie zabito kulturę jedzenia mięsa wołowego, o stekach nie ma co wspominać, bo praktycznie 95% osób