Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +13
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

jmuhha +2
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz

#cotojest #pytanie #ciekawostki #zagadka #archelogia #zloto #pytaniedoeksperta
źródło: comment_15869567571ghLEAcDQpw97KWlmjRtdi.jpg
Pobierzźródło: comment_15869572701PpuHAEz3U1hHIZrRF0Mp3.jpg
Pobierzźródło: comment_1586957717fOLGlZW2MTT9o6amZpF3Az.jpg
Pobierzźródło: comment_1586958642xQ7zaujcKz1HXfURrMLYFu.jpg
Pobierzhttp://jerrystales.blogspot.com/2012/03/hellraiser-cykl.html?m=1
@Rimfire: Otworzyłeś "TO" choć rozsądek podpowiadał Ci coś innego. Zapomniales, ze po każdej akcji następuje szereg reakcji..ale to już jest nieważne.Teraz musisz działać bo nie masz już odwrotu...Na litość boską, zostało ci tylko...;p
posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z
źródło: comment_1586976363JfQvH2DHLADPLP2JTkInt6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu