Aktywne Wpisy

szajbi_ +25
Stuknęło mi 10 lat konta na tym portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja

wfyokyga +30
Obrazek z rybom
Minóg morski[3], minog morski[4] (Petromyzon marinus) – pasożytniczy gatunek bezżuchwowca z rodziny minogowatych (Petromyzontidae), największy z minogów. Jedyny przedstawiciel rodzaju Petromyzon
Minóg morski[3], minog morski[4] (Petromyzon marinus) – pasożytniczy gatunek bezżuchwowca z rodziny minogowatych (Petromyzontidae), największy z minogów. Jedyny przedstawiciel rodzaju Petromyzon
źródło: temp_file6603820976720522988
Pobierz

Jeżeli ktoś jeszcze w ogóle się przejmuje wskaźnikami, inflacją, przyszłością gospodarki itp to jest zwyczajnie naiwny i chyba lubi nie spać po nocach xD
#takaprawda #gospodarka #polska #koronawirus
źródło: comment_1586948771J9eLBIEVhqFdYshY3Vdwpb.jpg
Pobierz@slapdash: za dużo Captain Sweden, Miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna kwestia jest taka że polityka zaciskania pasa jest niezwykle potrzebna, ograniczenie wydatków na niepotrzebne rzeczy typu kultura, sport, powinny liczyć się tylko miejsca pracy i służba zdrowia.
Nie jesteśmy na youtube żeby do każdej dziedziny dorabiać TOP 10 NAJLEPSZYCH EKONOMISTÓW ZOSTAW SUBA I DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ.
Kryteriami oceny naukowców są publikacje i ich recenzje, przeprowadzone badania naukowe czy jakość placówek edukacyjnych lub badawczych, w ramach których dany naukowiec się rozwija.