Wpis z mikrobloga

#pilkarskiwynik Co Wy na to żeby zainaugurować tag z ze strzelanymi przez wykopowiczów bramkami. Nieważne gdzie! Podwórko, Orlik,WF, Klasa B czy Ekstraklasa:) Przy okazji można opisywać gdzie gracie i dzielić się opisami lub nawet filmami swoich pięknych trafień:) Wyjściowym wynikiem niech będzie 1001 bramek, dzięki czemu dołączymy do Pele czy Romario którzy twierdzą, że zdobyli ich właśnie ponad 1000:) Mam nadzieję, że się przyjmie! Ja zacznę:

1001 - 2 = 999

I runda regionalnego Pucharu Polski. Grając w A Klasowej drużynie pokonaliśmy drużynę z B Klasy 2:1 ! ;) Jedną bramkę zdobyłem cudownym strzałem z piszczela po rzucie rożnym, a drugą z główki po ładnym dośrodkowaniu:D

Teraz pospamuje trochę tagami, wybaczcie!

#pilkanozna #ekstraklasa
  • 41
@Wojt_ASR: sporadycznie, ale zdarza się i mówię o graniu na normalnym orliku. Przecież zawsze wyrównanych składów nie ma jak się dzieli między sobą. Luźny mecz mam na myśli, że wiara zgada się np. na facebooku i przychodzą na orlik pokopać, albo co tydzień o jednej porze gra z kumplami tak sobie o.

Lepiej wpisywać bramki w jakiś rozgrywkach pzpn lub zorganizowanych ligach na orlikach/halach. Tam wyniki przynajmniej przypominają piłkarskie :)
@ziarna_dyni: @Shady: @Wojt_ASR: my jak gramy na Orliku raz w tygodniu(czasami więcej) to też jedna osoba strzela średnio 4-5 bramek. Jak się gra po 2 godziny w luźnym meczu to jest to normalne.

Pomysł fajny. :) Pewnie coś tam dodam z naszego Orlika.
@Wojt_ASR: jestem bramkarzem, a jakieś 3 tygodnie temu strzeliłem chyba 12 a jestem słaby w cholerę w polu :D

Ale to był ewenement, zebrałem własnych kumpli i rozklepaliśmy takich tam bardzo przeciętnych kolesi :P

Ogólnie na takim zwykłym graniu przez 1,5h strzelenie kilku bramek to nie problem dla niektórych, więc wpisywanie takiego czegoś nie ma sensu bo po tygodniu będzie koniec zabawy. Najlepiej jakieś bramki właśnie z lig orlikowych itp., w