Aktywne Wpisy
comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +268
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
no ale mniejsza o światopogląd i politykę. sporo knajp innych czynnych, w inne "święta" mcdonald czynny. także taj, zdziwiony. i zirytowany.
Normalnie jutro już pewnie byłby otwarty ale biorąc pod uwagę korona to też takie pewne nie jest czy będzie.
Jednak dla wykopka powinni trzymać otwarte 365 dni w roku bo raz mu przyjdzie ochota wydać 10zł w maczku, biznes życia xD
skąd pomysł że miałby być nie czynny z powdodu korony?
no i penwie że tak, nie każdy te twoje "święta" podziela. dawniej zdarzało mi się 24 grudnia w kfc jeść ¯\_(ツ)_/¯
Wiesz matole, że 24 grudnia to nie jest dzień wolny od pracy? 25 grudnia wszystko przeważnie zamknięte a w drugie święto część już przeważnie otwarta. Nie dosyć, że pracownicy chcą mieć wolne więc nie wiadomo kto miałby przyjść to kolejna sprawa, że większość ludzi i tak siedzi po
jakieś zwyczaje religijne mają być świętem narodowym? z jakiej racji xD
od matołów to możesz sobie wyzywać odbicie w lustrze (tym samym przywitaj się z czrnolisto chamie). chodziło mi o 25, nie znam się na datach katolickich świąt ¯\_(ツ)_/¯ xD pracownicy chcą mieć wolne xD kolejny w stlu pisu, niedziele niehandlowe bo ludzie chcą mieć wolne. w normalnym świecie jak jest 5 dniowy tydzień pracy, to sobie wybierasz czy chcesz sobotę, niedziele, czy może wtorek i dopasowujesz harmonogram z pracodawcą. zapomnasz podobnie jak pis, także o masie ludzi którzy chętnie sobie
i nie przelewaj swoich frustracji i totalnie z p---y wyobrażeń na mnie. jak już mówiłem przywitaj się z czarnolisto hejterku, nie pozdrawiam.
Komentarz usunięty przez autora