Wpis z mikrobloga

@turok2016: święta? od 20 do 40 procent uczestniczy w katolickich świętach, a cała reszta ma się dostosować? ok.

no ale mniejsza o światopogląd i politykę. sporo knajp innych czynnych, w inne "święta" mcdonald czynny. także taj, zdziwiony. i zirytowany.
  • Odpowiedz
@mateopoznan: skąd takie dane z d--y? I tak, jest to jako dzień wolny od pracy wpisany w prawo więc skąd ten ból d--y?
Normalnie jutro już pewnie byłby otwarty ale biorąc pod uwagę korona to też takie pewne nie jest czy będzie.
Jednak dla wykopka powinni trzymać otwarte 365 dni w roku bo raz mu przyjdzie ochota wydać 10zł w maczku, biznes życia xD
  • Odpowiedz
@turok2016: nie z d--y tylko CBOS. sobie poszukaj. no właśnie ból dupska że w prawo wpisane jakieś gusła xD

skąd pomysł że miałby być nie czynny z powdodu korony?

no i penwie że tak, nie każdy te twoje "święta" podziela. dawniej zdarzało mi się 24 grudnia w kfc jeść ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mateopoznan: przecież ja katolem nie jestem, jednak rozumiem, że kilka dni w roku w każdym kraju to jakieś swięta wolne od pracy.

Wiesz matole, że 24 grudnia to nie jest dzień wolny od pracy? 25 grudnia wszystko przeważnie zamknięte a w drugie święto część już przeważnie otwarta. Nie dosyć, że pracownicy chcą mieć wolne więc nie wiadomo kto miałby przyjść to kolejna sprawa, że większość ludzi i tak siedzi po
  • Odpowiedz
@turok2016: bardziej od czapy wypowiedzi napisać nie mogłeś. nie jesteś katolem, ale wszędzie są święta. no xD. co ma jedno do drugiego? (nawet nie odpowiadaj)

jakieś zwyczaje religijne mają być świętem narodowym? z jakiej racji xD

od matołów to możesz sobie wyzywać odbicie w lustrze (tym samym przywitaj się z czrnolisto chamie). chodziło mi o 25, nie znam się na datach katolickich świąt ¯\_(ツ)_/¯ xD pracownicy chcą mieć wolne xD kolejny w stlu pisu, niedziele niehandlowe bo ludzie chcą mieć wolne. w normalnym świecie jak jest 5 dniowy tydzień pracy, to sobie wybierasz czy chcesz sobotę, niedziele, czy może wtorek i dopasowujesz harmonogram z pracodawcą. zapomnasz podobnie jak pis, także o masie ludzi którzy chętnie sobie
  • Odpowiedz
@mateopoznan: jeżeli pracujesz to wiesz mniej więcej które dni są wolne od pracy w roku aby chociaż urlop sobie zaplanować, ale pewnie zwykły przeryw co to na utrzymaniu mamusiu to nawet nie wiesz które dni są wolne od pracy.
  • Odpowiedz
@turok2016: zero pomyślunku. wiesz o tym że dla turystyki zdrowe jest to gdy nie wszyscy na raz "mają wolne"?

i nie przelewaj swoich frustracji i totalnie z p---y wyobrażeń na mnie. jak już mówiłem przywitaj się z czarnolisto hejterku, nie pozdrawiam.
  • Odpowiedz