Aktywne Wpisy

Inevera +484
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
wykop +57
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

W związku z tym pytanie: polecicie jakąś konkretną maseczkę/bandanę/buff na #rower #bieganie, w której:
- nie ugotuję się przy wyższych temperaturach,
- nie będą parować okulary?
Wiadomo że trochę inaczej na karku a inaczej na twarz, ale powinno być znośnie.
@adk: nie ugotujesz się w buffie
tak, będą parować jak ch..., chyba, że nauczysz się oddychać ustem na kształt grania na klarnecie, ale i tak paruje co jakiś czas :)
źródło: comment_1586701947aDhCbLc20oC6d7K9zZdLGa.jpg
Pobierz@Toby_Flenderson: To chyba zależy od materiału z jakiego będzie wykonana, tak mi się zdaje...
@Velati: Widziałem, że są takie maseczki z drucikiem wszytym w część nosową, co pozwala uszczelnić ją od góry, może to by pomogło na parowanie?
@karol0: Pewnie model z dziurkami
Komentarz usunięty przez autora