Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +775

Jakoś nie potrafię powiązać błędu przeżywalności z tym drugim faktem. Błąd przeżywalności polega na dokonywaniu analizy na przypadkach po selekcji, bez uwzględniania przyczyny selekcji. To drugie wskazywałoby, że opinia dokonuje oceny działań Izraela (eksterminacji przypadków), bez zwracania uwagi na to, że ten zbiór został wcześniej wybrany z całej populacji. Oni po prostu dokonują regularnego zawłaszczenia i zniszczenia, nawet nie próbując już tego uzasadniać.