Wpis z mikrobloga

Myślę, że gdzieś koło maja giełda dopiero poczuje dno. Możliwe, że będziemy mieli całe playlisty na youtube z piosenką "Jeszcze w zielone gramy". To nie ma prawa się utrzymać, jest taka bańka, aż strach na to patrzeć. Na rynku GPW - CDR odrobił już straty z przełożenia premiery. AMD już jakby nigdy nic działa sobie dalej... Nieracjonalne to wszystko mi się wydaje.
Jak dla mnie w miarę normalnie zachowują się JESZCZE surowce.

Zapraszam do dyskusji
#gielda
  • 5
@zuligarson: Dziękuję za zaproszenie ale o czym tu dyskutować. Zgraja psycholi zabrała się za ratowanie świata przez wrzut kosmicznej kasy w ratowanie co słabiej przygotowanych. Sektor łupków leży bankowy kwiczy a ci drukują w najlepsze i zatykają każdą wyrwę która się pojawi. Idiotyzm, kompletny brak odpowiedzialności bądź umyślne topienie systemu jaki znamy od setek lat. I im znów się uda, ludzie to w większości połykacze wysrywów 'mądrych głów z tv' i
@tank_driver: Myślałem, że tylko ja to widzę. Jeszcze perfidnie oszukujący Trump tym tweetem, dalej ludzie zobaczyli odjeżdżający pociąg i do niego wskoczyli. Najgorsze jest to, że jak sobie zdamy sprawę to rzeczywiście wygląda to jak wielka katastrofa. Żebyśmy My wrócili normalnie na ulice to minie co najmniej parę miesięcy. Ogrom firm i branży upadnie na czele Biura turystyczne, bo nawet w dobrym sezonie zdarzały się ich upadki. Ludzie stracą prace. Przez