Wpis z mikrobloga

@pauleta19: Efekt świeżości... pamiętam takie sytuacje ze Spell Hunterem i paroma innymi deckami.

Zaraz znajdzie się kontra, ale z rozpędu i tak ludzie będa grali DH - więc doczeka się jednego/dwóch dziwnych nerfów, które ostatecznie i tak wydadzą się dość optymalne.

PS. Co nie zmienia faktu, że taka face klasa to nieporozumienie - rozumiem zamysł, ale ma co najmniej 2x za dużo kart, które mu na to pozwalają
  • Odpowiedz
@zxwe: Nie mówię, że nagle spadnie na 10 miejsce wśród klas - ale wydaje mi się, że w parę dni winratio mu spadnie na tyle by Blizzard zbalansował to nawet minimalną zmianą w koszykach.
  • Odpowiedz
Mnie nadal martwi bardziej sytuacja na ladderze - bo powstała klasa będąca Aggro, będąca face - a jednocześnie potrafiąca w tym się zastawiać (te prowokacje czysczące klasyczne aggro). Dla mnie to jest połączenie Midrange z Aggro i przypomina najgorsze wersje normalnego Huntera z okresów rotacji kiedy kart nie ma zbyt wiele i Rexxar korzysta z Hien, piesków i innych midrange badziewi. Tylko tutaj karty z dodatku też faworyzują DH. Na Arence jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pauleta19: no ja właśnie mam zamiar grac arenki, dh na arenie budowany pod aggro taki mocny? Przypomina mi sie jakies 2 lata temu chyba jak palas miazdzyl na arenie, co szlo ladnie sobie golda nafarmic
  • Odpowiedz