Wpis z mikrobloga

@Adu_Jean pewnie po to, żeby Chris nie dowiedział się tego z montowanych odcinków. Chociaż dzisiaj obejrzałam na yt jakiś kawałek drugiej Pandory, gdzie Chris powiedział że fizycznie najbardziej podoba mu się Sandra
  • Odpowiedz
@pomarange: Właśnie nie rozumiem tego toku rozumowania i musu by się wybielić. To tak jakbym nie znał dobrze dziewczyny w pracy Kasi. Tylko się witał z nią i nic więcej i mówił do kolegów czy koleżanek z pracy, że bardzo podoba mi się Ola, ale potem zacząłbym się zbliżać to tej Kasi i kręciłbym z nią. Jesteśmy bliżej sobie i ktoś jej mówi, że mi się kiedyś Ola podobała. No
  • Odpowiedz
@Adu_Jean akurat Blondino i Martyna cały czas mówią o sobie jako o dobrych kolegach, więc tutaj nie widzę za bardzo porównania. Natomiast jestem w stanie zrozumieć powiedzenie sobie rzeczy, zanim się je zobaczy w TV. Zawsze każde słowo powiedziane wprost brzmi inaczej niż takie usłyszane za plecami :-) do tego dochodzi jeszcze montaż, wyrywanie z kontekstu, więc wola się ubezpieczyć. Najprostszy przykład to noc Kciuka i Martyny, o której w szczegółach
  • Odpowiedz
@Adu_Jean no bo jej się przypomniało jak go zobaczyła xd. Oglądam pierwszy odcinek a tam Marietta mówi, że żaden z chłopaków jej się nie podoba, ewentualnie Adam i Maciek a Chris w ogóle nie jest w jej typie :-). Ola i Viola mówiły, że żaden im się nie podoba xd. Także porównując to do tego co się dzieje teraz to im się nie dziwię, że chcą to jakoś prostować.. Chociaż jak
  • Odpowiedz