Wpis z mikrobloga

Jestem na 6 odcinku. Postać Juanito/Julii poznajemy w 4 czy 5 odcinku 4 sezonu, ale twórcy pokazują nam, że była z gangiem już podczas przygotowan do napadu na mennice. W połowie 6 odcinka zostajemy wyrwani z akcji w banku, żeby dowiedzieć się co czują osoby transpłciowe. O co chodzi? Ludzie z netflixa bali się, że przy takich emocjach (czyli jest kłopoty/ zwalczenie kłopotów/ kłopoty/ zwalczenie kłopotów) ludzie nie wytrzymają tempa i trzeba je czymś zwolnić? Jeszcze nie skończyłem, ale strzelam, że pewnie nie wyjdą jeszcze z tego banku albo nawet tego szefa ochrony nie spacyfikują. Może sie uda wyciągnąć 10 sezonów zanim ludzie się opamiętają.
#domzpapieru
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Molay: Jeśli Julia pojawia się w pierwszym sezonie, to przepraszam, ale nie pamiętam. Jeśli nie to dlaczego teraz pokazują, że była w gangu od początku (może to zrobią, ale jeszcze tego nie widziałem)
  • Odpowiedz
@Molay: nie była w pierwszym sezonie, a jeśli była to siedziała w tłumie nie używana ani razu, co w sumie jest wytłumaczone że jest trzymana na specjalne okazje takie jak w odcinku nr 8
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: No właśnie jestem w połowie 6 dlatego nie wiem jaki jej dalszy los. Ale do tego momentu wyskakuje jak filip z konopii i jej główną rolą jest powiedzieć co czuje osoba transpłciowa co nie ma żadnego znaczenia w ówczesnej sytuacji gangu. Generalnie za dużo logiki sie nie spodziewałem, ale w tym sezonie idą na jakiś rekord. Chyba najbardziej mnie bawi Gandia "najniebezpieczniejszy człowiek w Hiszpanii", któremu Palermo musiał powiedzieć
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: Belen Cuesta aktorka grajaca Juanito/Julie i uwaga MANILĘ. Manila nazywają ją chyba tylko w ostatnim odcinku. No i po akcji z ostatniego odcinka to moja ulubiona postać tego cyrku
  • Odpowiedz