Aktywne Wpisy

xiv7 +7
Mam pytanie bo już widziałem wiele takich zdjęć, otóż: Czemu PRL był taki żółty?
#pytanie #pytaniedoeksperta
#pytanie #pytaniedoeksperta

źródło: Dom-towarowy-Zenit-1978
Pobierz
agiller +22
Aw, shit! Here we go again.
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak

źródło: temp_file4869625543058421414
Pobierz
#aliexpress
Jesli sprzedawca nie oferuje przepaku w europie, albo innych kombinacji, to bardzo bardzo prawdopodobne jest dowalenie przez urzad celny 23% podatku + oplata manipulacyjna ~18zl. Wiec policz sobie ile to wyjdzie i zastanow sie czy nie znajdziesz tego np na amazonie.