Aktywne Wpisy

Metodzik +58
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Teuvo +48
ja to bym w ogóle chciał żeby było jeszcze godzinę dłużej jasno a zmiana strefy czasowej w Polsce z +1/+2 na +2/+3 to mój mokry sen
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie

tzn dostałem w pracy takie, teoretycznie wielokrotnego użytku.
tylko, jako że to trochę januszbiznes, to może nie być do końca wielokrotnego.
na co zwrócić uwagę? jak prać? i czy można ją, pomiędzy praniami, doraźnie zdezynfekować psikając czymś na bazie alkoholu?
dostałem 5 więc teoretycznie mam na każdy dzień pracy inną, ale wolę wiedzieć by czegoś nie z----ć, albo sam się zaopatrzę.
@ksiezyc_w_siatce: Co to za maski? Jeśli w instrukcji producenta nie jest napisane, że są wielokrotnego użytku, to robisz to na własne ryzyko.
Zarówno środki chemiczne jak i nieodpowiednia temperatura mogą uszkodzić jakiś element maseczki lub nieskutecznie ją
jutro spróbuję uzyskać jakiekolwiek dane o nich - producent, oznaczenia etc, ale pachnie mi to szyciem w stodole.
z wyglądu wyglądają tak, więc pewnie januszex mocno i nie doczekam cyberpunka 2077 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://supermami.pl/6321-large_default/maska-bawelniana-medyczna-wielokrotnego-uzytku.jpg