Aktywne Wpisy

timek1119 +169
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file9077081310424608598
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file9077081310424608598
PobierzWykop.pl
#koronawirus #zdrowie #dieta
Nie zmieni się. W mindsetach grubych osób często glikemia/tarczyca/nadciśnienie/wpisz cokolwiek to przyczyna otyłości na nie na odwrót. Naprawdę oni myślą, ze przytyli przez w/w zamiast pomyśleć, że to rzeczy są wywołane otyłością.
Z mięsa zdecydowanie nie warto rezygnować, warto za to ograniczyć podaż nasyconych
Nie chce bronić ludzi, ale u wielu osób problemem nie jest brak wiedzy a źle skonstruowane nawyki, a ciężko jest stworzyć dobry nawyk żywieniowy jeśli na około wszyscy ludzie chleją, wchodząc do marketu produkty przetworzone są najbardziej reklamowane i zaprojektowane w taki sposób żeby przyciągały uwagę itp.
Także oczywiście masz rację w tym co mówisz ale dopóki społeczeństwo będzie promować tego typu styl życia dopóty u wielu osób stan
"Robert Lewandowski przestał jeść mięso. Wszystko dla lepszych wyników"
" Nigdy w karierze nie miałem tak dobrych wyników badań wydolnościowych. "
https://sport.onet.pl/ofsajd/robert-lewandowski-dla-lepszych-wynikow-przestal-jesc-mieso/ttcq1kw
Ja od kiedy zwiększyłem podaż białka zwierzęcego z 200 do 400g zrobiłem największy progres w życiu, z moje wyniki krwi były nadal idealne
Ludzie nauczcie się wreszcie, że #!$%@? celebrytow na jakiekolwiek tematy to zwyczajne #!$%@?. On przeszedł na taką dietę bo jego głupia żona notabene, która twierdziła, że gęsi smalec to super źródło białka, dała się wciągac w tę nowa modę jaka jest wege.
Tak samo jak z keto, w ciągu jakichs 10lat 3 raz chyba wraca moda na keto, starła się akurat z moda na wege i masz do koloru do wyboru. Z całego tego bajzlu prawda jest, że nie mięso szkodzi, a tłuszcz zwierzęcy, dlatego najprościej powiedzieć nie zryj mięsa, bo zostają jeszce chude ryby, drób chude kawałki dużych zwierząt, ale produkcja mięsa ma negatywny wpływ na klimat, to dla uproszczenia i wystraszenia swoloczy łatwiej użyć argumentu Będziez jadl mięso to umrzesz, niż wyjaśnić o co naprawdę chodzi, ktoś sobie pomyśli #!$%@? z klimatem, a jak się go postrasY to może prędzej