Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1466
Dostaje maile od nauczycieli z dziennika elektronicznego z materiałami do nauki i wszystko było by fajnie gdyby nie to że liceum skończyłem 3 lata temu xD
#licbaza #nauka #koronawirus
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Darknes17 rocznik 96 here i też nie miałam dziennika elektronicznego. Moje młodsze rodzeństwo ma. Brat się loguje tam tylko po to, by cisnąć bekę z uwag, jakie dostawał w gimnazjum. Ot, klasyczne kwiatki typu "Śpiewał na lekcji muzyki" czy "Usiłował pobić kolegę kredkami". Tak, może się logować na swój dziennik z gimbazy xD
  • Odpowiedz
@Darknes17: Tak samo, dlatego się cieszę teraz, że nie miałam tego gówna. W gimbazie ciągle zbierałam uwagi za "pyskowanie", które było po prostu wyrażaniem własnej opinii. I jakby matka ciągle widziała p---y z matmy, jakie dostawałam, to bym nie przestawała mieć szlaban na kompa, bo się niby nie uczyłam. Chociaż matma to był jedyny przedmiot, z którym miałam problemy i poświęcałam jej najwięcej czasu, bo z resztą sobie naprawdę dobrze
  • Odpowiedz
@bartix133: u mnie tez wlasnie przyszlo, 2 lata po ukonczeniu technikum. co lepsze, edziennik niby byl, ale go nie bylo, bo jak konczylem szkole to byl pierwszy rok kiedy to wprowadzali i praktycznie zaden nauczyciel tego nie ogarnial. wszystko dzialalo po staremu tylko "informatycy" przepisywali rzeczy ze zwyklego dziennika do edziennika.

nigdy nie mialem do tego dostepu bo zwyczajnie bylo nieprzydatne, ale i tak dostalem wczoraj wiadomosc, ze jest jakas
  • Odpowiedz
@Darknes17: p--------o. jak jestes rocznik 95 i nie miałeś elektronicznego dziennika to znaczy ze albo uczyłeś się w Pipidówce dolnej na wypizdziejewie albo szkoła była turbo biedna. Wielki staruch się znalazł.
  • Odpowiedz