Aktywne Wpisy
bulba1605 +805
Niesamowite, że Włoch może zakręcić w swojej pizzerii pickę za 4e, a Polakowi za mniej niż 40 zł to dejta spokój, nie opłaca się
#jedzzwykopem #podrozujzwykopem #jedzenie #pizza
#jedzzwykopem #podrozujzwykopem #jedzenie #pizza
hipeq69 +5
Ile zarabiacie, ile oszczędzacie i ile wydajecie miesięcznie? Bo kurde mam wrażenie, że u mnie budżet miesięczny dosyć kuleje xd
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje

źródło: image
Pobierz
Nie pamiętam kiedy tyle osób tutaj na raz łyknęło baita xD
#pracba #heheszki #zarzutka #boldupy
źródło: comment_1584962836B8y4CBPYd8B966zDTkmry0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Można dążyć do bycia coraz to lepszym na różnych płaszczyznach, nie tylko zawodowych
Właśnie, skoro jej to odpowiada to super, ale nie ma co mówić, że nie jest ambitna, bo ambicja jest tylko oceniana w pieniążkach, które się zarabia albo w tym jak bardzo skomplikowana jest czyjaś praca?
@Fforrespectmidgets: Przyznaję masz trochę racji nie można tylko tego sprowadzać do zarobków, ale nie cofam tego co napisałem wcześniej, w końcu po kilku godzinach obelg jeden komentarz z sensem
Komentarz usunięty przez autora