Aktywne Wpisy

restofme +527
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Dawul +139
źródło: 1000004127
Pobierz

#polska #gospodarka #wykopefekt
Komentarz usunięty przez autora
@SVCXZ: nie znaczy zupełnie nic co pokazały wybory przez ostatnie 20 lat
Ja jestem za rozdawnictwem. 1000 zł dla każdego obywatela.
Wyobraź sobie, że tak rozkręcamy gospodarkę, że jesteśmy światową potęgą. W dziedzinie zaawansowanych technologi wiedziemy prym na świecie. USA i Chiny zabiegają o kontakty z nami, aby mogły się dalej rozwijać. Sprawa jest tak poważna, że jakiekolwiek zawirowania na naszym rynku spowodowałyby groźbę światowego kryzysu.
Polski Skarb Państwa ma tyle pieniędzy, że pomimo zapewnienia wszystkich potrzeb Polaków, ciągle
Bardzo interesuje mnie rozwinięcie tematu.
Przy tym mój pomysł wydaje się ciekawy.
Co do tego, co pisałeś: wyszedłeś z założenia, że rozkręcamy gospodarkę tak, że jest ona niesamowita, więc stać Nas na rozdawnictwo. Tylko ABY zrobić tę gospodarkę potrzebujemy ukrócić rozdawnictwo, po to właśnie, by kwitła przedsiębiorczość, aby promować tych, którzy chcą pracować, a nie nierobów. Nigdy nie powinno być sytuacji, aby ktokolwiek dostał cokolwiek za nic, jedynie można by
Był PRL z gospodarką było krucho.
Nie było socjalu gospodarka nie rozwijała się w odpowiednim tempie.
Rozdaje się pieniądze i dalej z gospodarką i ekonomią nie jest dobrze.
Czy kilkadziesiąt lat to nie wystarczający okres czasu, żeby wyciągnąć z tego wnioski?
W tym kraju należy wszystko zmienić. Jakieś doraźne działania nie ożywią rynku.