Wpis z mikrobloga

Da radę jakoś pod #linux a konkretnie #linuxmint wyłączyć pasek tytułu w #firefox ? Jestem cholernie przyzwyczajony od lat, że go tam nie ma i mnie zwyczajnie denerwuje (nie, żeby jakoś realnie przeszkadzał, po prostu jest niepotrzebny :)).

Widziałem różne poradniki, ale opierały się na dodatkach, które już nie działają. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo to chyba największa bolączka. Niby takie gówienko, a wkurza.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Spoko, dla mnie to niepojęte, że to jest domyślnie włączone (

@59b862cef4: a dla mnie spoko. Brak paska tytułu jest trochę popusty w linuksie - szczególnie na niektórych DE albo w niektórych konfiguracjach.
  • Odpowiedz
@59b862cef4: Różnie, przyciski po złej stronie. Brak zaokrglonych rogów (glutch graficzny - podwójne rogi). Rysowanie elementów UI na innych elementach UI. Jak włączyłeś appmenu to już w ogóle się działy jaja. Teraz przykładowo nie jest źle bo np włączyłem pod xfce i jedynie nie mam przycisków okna ale zarezerownana przestrzeń na nie jest (tzn przyciski są ale wyświetlają się tylko przez sekundę po otwarciu okna, potem znikają).

Więc tak śledze
Kryspin013 - @59b862cef4: Różnie, przyciski po złej stronie. Brak zaokrglonych rogów ...

źródło: comment_1584262418Ak714a62YMrYCT7iVd893q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz