Mamy w firmie automat szafę cafe+co, kawa niby świeżo mielona i parzona, ale jest po prostu okropna, kur*a taki syf że lepsza jest najtańsza rozpuszczalna lub parzona z biedry... O co chodzi? #kawa
@lolens: Z tego co wiem wcale tanie to nie jest... Myślę że po prostu robią ludzi (Polaków) w uja i produkują takie gówno na Europę środkową i wschodnią
@dave8: może być dużo powodów, przede wszystkim niska jakość ziaren, nie świerze, za bardzo spalone, z dużym procentem robusty która nie wszystkim smakuje. Do tego dochodzi jakość i czystość ekspresu i młynka. Jeżeli kawa zostanie za bardzo zmielona to będzie miała cierpki smak, dlatego wiele czystych "espresso" jest takich cierpkich bo zostały źle zmielone. Do tego dochodzi odpowiednie ciśnienie i temperatura w ekspresie które powinny być w punkt. Z espresso jest
Gdzie 4latek mógł włożyć klucz do auta w domu, który leżał na moim biurku xd biorę od każdej z drużyn po 500 i słucham państwa #kiciochpyta #rodzicielstwo #gownowpis
#kawa