@ErikSkurveson bo nie mam pewności jaki będzie przebieg epidemii, a ryzykować stratę pieniędzy to słaba opcja. Chyba lepiej na spokojnie to przełożyć na lepsze czasy, jak myślisz?
@HCcezetHC: do maja jeszcze jest trochę czasu. Nikt ci nie zakaże tego. Możesz apelować o to aby starsi ludzie nie przychodzili ani ktoś z objawami. Też mam w maju:/
@HCcezetHC: no ja mam dać ostateczną listę i połowę kasy za sale w połowie kwietnia. Jak ponad powoła ludzi odwoła i nie przyjdzie to też tak zrobię. Trzeba monitorować sytuację. Ciężkie czasy niestety
@denzelkowal #!$%@? mi system ziom ( ͡~ ͜ʖ͡°) Swój ślub miałem w 2012 wtedy panował MERS ze śmiertelnością 35%. Myślę, że nie powinniście rezygnować na obecnym etapie.
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
#koronawirus
Też mam w maju:/
Trzeba monitorować sytuację. Ciężkie czasy niestety
Swój ślub miałem w 2012 wtedy panował MERS ze śmiertelnością 35%. Myślę, że nie powinniście rezygnować na obecnym etapie.