Halo eksperci od "bydło kupuje bo myśli, że jutro zamkną sklepy" - cały sens robienia zapasów jest w tym żeby nie łazić po sklepach, gdy epidemia rozkręci się na dobre, więc przestańcie już walić konia do tego, że magazyny są pełne ryżu xD
Jesteście bardzo mądrzy i świadomi, ale chyba nie ogarniacie o co cho xD
@powaznyczlowiek: przeciez to oczywiste ze jesli wirus juz szaleje, to w markecie, stojac przez godzine w kolejce z masą innych ludzi, najszybciej sie zarazisz. Nie trzeba być wirusologiem zeby na to wpaść wtf
Ostatnie zakupy jakie zrobilismy byly w Zabce osiedlowej.. +50zl, ale ryzyko duzo duzo mniejsze.
@powaznyczlowiek: czemu? Bo dajesz twarde dowody czemu to niby ludzie robią zapasy, więc ja się ciebie pytam kiedy się rozkręci na dobre? Chooy jakie zapasy byś nie zrobił, kiedyś się skończą i wtedy będziesz musiał znowu wyjść, a jak wtedy będzie pik zarażeń? Nikt nic nie wie, każdy chce być mądrzejszy od drugiego, i powstają takie p---------a
@DzonySiara: aa to są te "twarde dowody" ( ͡°͜ʖ͡°) nie wiem kiedy - w przyszłości, przykłady innych krajów UE pokazują, że może na dniach. Ofc mam nadzieję, że jednak nie rozkręci się w ogóle, ale w tym pomoże siedzenie w domu na zapasach, a nie łażenie every day po szynkę i bułeczki do marketu
Jesteście bardzo mądrzy i świadomi, ale chyba nie ogarniacie o co cho xD
#koronawirus #oswiadczenie #takaprawda #freethinker
Przecież epidemią już się rozkręciła na dobre i wczoraj w tych skupiskach ludzi wirus miał swoje zniwo
@powaznyczlowiek: Mądrzy ludzie zakupy zrobili miesiąc temu.
@Rabusek: też prawda
Ostatnie zakupy jakie zrobilismy byly w Zabce osiedlowej.. +50zl, ale ryzyko duzo duzo mniejsze.
Więc się pytam, kiedy się rozkręci? Odpisujesz nie wiem, to po chooy w ogóle piszesz takie bzdety?