Wpis z mikrobloga

Siema! Wybieram sie na koncert PRO8BL3MU w kwietniu. Z tej okazji chcialbym ubrac sie w stylu lat 90. Polecacie jakies sklepy internetowe lub stacjonarne gdzie moge kupic jakies ortaliony albo kurtki jeansowe? Rowniez szukam inspracji co moglbym zalozyc wiec mozecie dawac propozycje. #pro8bl3m #rap #modameska #zakupy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Globtrotter1234: Nie lubię zdradzać takich rzeczy ale będę dobrym mireczkiem : )))

1. vinted.pl - szukasz ubrań pod hasłem vintage lub po markach
2. Zakup przez instagramowe profile takie jak feszynpolice oraz itemsvintageshop - patrzysz co Cię interesuje i piszesz do tych dwóch dziewczyn o cenę, wymiary itp. Gwarantuję Ci, że nie zostaniesz oszukany z racji tego iż sam kupuję z tych dwóch profili dosyć regularnie.
  • Odpowiedz
@Globtrotter1234: Ogólnie tylko fajnie by było aby to Twoje konto instagramowe jeśli nie posiadasz wyglądało w miarę legitnie, chociaż z drugiej strony jak poślesz im przelew i potwierdzenie to żadnych problemów nie będziesz miał. Plus tak jak kolega wyżej pisał w lumpeksie ale z mojego doświadczenia wiem, że to dosyć ciężki kawał chleba tak z marszu coś tam wyrwać
  • Odpowiedz