Aktywne Wpisy
ksylen8 +310
Pierwszy raz w życiu go słucham dłużej niż 1 minute i jestem w szoku. Przecież to jest definicja populizmu... taki ściek się tam wylewa ze aż głowa boli... dla Amerykańców to już nie ma ratunku skoro go sobie wybrali - to wyrazny dowod na to ze społeczeństwo w pewnym momencie jak osiągnie jakiś punkt zaczyna się cofać w rozwoju
#trump
#trump

#gdansk
#ecs
Nagrody rozdane i powiem wam że dawno nie brałem udziału w takim żenującym przedstawieniu
oprócz Pajkowskiej i wyróżnienia dla samotników 650 to reszta...... hmmmm będę musiał to rozchodzić , ogólnie nie polecam tej imprezy bo towarzystwo ....wzajemnego lizania się po jajkach
jak kręcisz się po Gdańsku wpadnij jutro na koncert do ecs o 17 tej
Szkoda że mnie z wami nie będzie. A w ogóle to film mam skończony w zasadzie
Ale najpierw wyjdzie trailer wg planu który będziemy składać jutro. Dużo chóru nie mam na vid ale mam audio ze stołu.
i te dziadki co dumnie noszą te żółte szmatki na ramionach i mają problemy żeby pokonać kilka schodów .....
Emeryci to inna sprawa. W każdym stowarzyszeniu są i są zapraszani. Czują się potrzebni i docenieni, spotykają kolegów, ponarzekają sobie, że za ich czasów to było prawdziwe żeglarstwo, prawidziwa straż pożarna, prawdziwe wojsko, prawdziwa muzyka itd - w zależności od stowarzyszenia :)
i Mechanicy - profesjonalne podejście - genialni :) ze SZKOTEM zamieniłem kilka słów jak robiliśmy wspólne próby i na pierwszej jak robił za
świętowanie 8 urodzin było rewelacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)