Wpis z mikrobloga

#zeglarstwo
#gdansk
#ecs
Nagrody rozdane i powiem wam że dawno nie brałem udziału w takim żenującym przedstawieniu
oprócz Pajkowskiej i wyróżnienia dla samotników 650 to reszta...... hmmmm będę musiał to rozchodzić , ogólnie nie polecam tej imprezy bo towarzystwo ....wzajemnego lizania się po jajkach
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wonsz_smieszek: si , Aśka dostała s--s...stant :) , ale tak naprawdę nie było osiągnięć tylko wzajemna adoracja , nawet prezydent Fucka dostał nagrodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak kręcisz się po Gdańsku wpadnij jutro na koncert do ecs o 17 tej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sailor_73: to już od dawna tak jest. Towarzystwo wzajemnego lizania się po jajkach jest już chyba w każdej dziedzinie.
Szkoda że mnie z wami nie będzie. A w ogóle to film mam skończony w zasadzie
Ale najpierw wyjdzie trailer wg planu który będziemy składać jutro. Dużo chóru nie mam na vid ale mam audio ze stołu.
  • Odpowiedz
@sailor_73: wiem co musiałbym, tylko jeszcze nie wiem komu ( ͡º ͜ʖ͡º)

Emeryci to inna sprawa. W każdym stowarzyszeniu są i są zapraszani. Czują się potrzebni i docenieni, spotykają kolegów, ponarzekają sobie, że za ich czasów to było prawdziwe żeglarstwo, prawidziwa straż pożarna, prawdziwe wojsko, prawdziwa muzyka itd - w zależności od stowarzyszenia :)
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: powiem Ci że drugiego dnia jak nam pozwolili usadowić się na naszemu było dużo lepiej w sensie brzmienia , ale akustycy mają kiepskie mikrofony a nie pozwolili na nasz sprzęt , generalnie jak się temu przyglądałem to technicy słabo ogarniali sprzęt bo co chwilę mieli zonki
i Mechanicy - profesjonalne podejście - genialni :) ze SZKOTEM zamieniłem kilka słów jak robiliśmy wspólne próby i na pierwszej jak robił za
  • Odpowiedz
@sailor_73: no to już wiadomo. Mnie by było głupio założyć, gdybym miał ją dostać za wykupienie wycieczki Ushuaia - Ushuaia w dwa tygodnie. Za to prowadzący te rejsy to już przylądek zrobili dziesiątki razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: znajomi którzy chodzą na koncerty powiedzieli że to był najlepszy występ jaki kiedykolwiek widzieli i słyszeli i powiem Ci że nawet na się podobał
świętowanie 8 urodzin było rewelacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz