Wpis z mikrobloga

Chciałem kupić #hulajnogaelektryczna jest jednak mały problem. Nie mam kompletnych palców u rąk i sztywną prawą rękę. Oznacza to, że ten przycisk pełniący funkcję "gazu" nie pozwala mi w bezpieczny sposób jej użytkować.
Jest szansa na przerobienie hulajnogi np. przycisk naciskam nogą lub w formie manetki takiej jak hamulec.

Kto ewentualnie może to przerobić i czy jest techniczna możliwość?

Hulajnogi nie kupiłem jeszcze ;) tylko sprawdziłem w jednej z wypożyczalni na minuty.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bisu: napisz na grupie fb UTO | xiaomi mijia 365 / PRO. Mnóstwo ludzi z pomysłami i chęcią pomocy.
  • Odpowiedz
Skoro Kubica daje radę w F1, to poradzisz sobie z hulajnogą

@RussellSuperFan: 5 lekarzy medycyny pracy mi odmówiło podpisania badania przed kursem na prawo jazdy :P
Znalazła się pani doktor, która stwierdziła, że są samochody z automatyczną skrzynią biegów i mi podpisze z kodem 10.02. Nawet w szkole mieli W168 na którym uczyłem się i zdałem za pierwszym razem w Krakowie. Obecnie bez problemu tyle lat prowadzę auto.
Teraz robię
  • Odpowiedz
@bisu: właśnie deska elektryczna też spoko, można jeździć z jedną ręką tylko, monocykl też spoko ale są drogie i wymagają godzin nauki.

A jeśli chcesz hulajke to z technicznej strony nie ma żadnego problemu by przerobić, kwestia twoich umiejętności /znalezienia osoby która by się tego podjęła
  • Odpowiedz
@bisu musiałbyś pomyśleć o wymianie manetki na taką jak np w motorze że cała rączka się kręci - być może się da, jak nie to druk 3d powinien ogarnąć z kimś kto ma hulajke może np. hulajmarket by Ci zrobił nakładkę odpowiednią. A hamulec przenieść na lewą rękę ( mój opis dotyczy np Xiaomi) co do gazu pod nogą to raczej słaby koncept musiałbyś utrzymywać równowagę trzymając ciężar na jednej nodze
  • Odpowiedz