Aktywne Wpisy

TomgTp +36
Piję kawę i sram. 2w1 perfekcyjne( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file7154624144586858124
Pobierz
danielinho +95
Dzień dobry. Witam w tak pięknie zapowiadającym się dniu. Standardowo trzeźwi dają plusy, a najebusy śpią dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pora w drogę do najbliższej komisji wyborczej. Zachęcam wszystkich uprawnionych do głosowania o udział w wyborach bez względu na stronę polityczną której się trzymają.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli😉
Pora w drogę do najbliższej komisji wyborczej. Zachęcam wszystkich uprawnionych do głosowania o udział w wyborach bez względu na stronę polityczną której się trzymają.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli😉
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jest szansa na przerobienie hulajnogi np. przycisk naciskam nogą lub w formie manetki takiej jak hamulec.
Kto ewentualnie może to przerobić i czy jest techniczna możliwość?
Hulajnogi nie kupiłem jeszcze ;) tylko sprawdziłem w jednej z wypożyczalni na minuty.
@RussellSuperFan: 5 lekarzy medycyny pracy mi odmówiło podpisania badania przed kursem na prawo jazdy :P
Znalazła się pani doktor, która stwierdziła, że są samochody z automatyczną skrzynią biegów i mi podpisze z kodem 10.02. Nawet w szkole mieli W168 na którym uczyłem się i zdałem za pierwszym razem w Krakowie. Obecnie bez problemu tyle lat prowadzę auto.
Teraz robię
Znam kolesia co nie ma całego ramienia i lata wlasnie na monocyklu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli chcesz hulajke to z technicznej strony nie ma żadnego problemu by przerobić, kwestia twoich umiejętności /znalezienia osoby która by się tego podjęła