Aktywne Wpisy

wieszjo +376
10 PLUSÓW POD TYM WPISEM = 1 KOD PPV DLA WYKOPKÓW ( ͡° ͜ʖ ͡°) np 100 plusów = 10 kodów ppv
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile

NiebieskiGroszek +178

Jaką chmurę polecacie do robienia backupu? Zależy mi na aplikacji do synchronizowania plików/folderów z lokalnym dyskiem. OneDrive używa mi się świetnie. Obowiązkowa aplikacja na windowsa, mile widziana na linuxa (ubuntu) i dostęp online w jakiejkolwiek formie, nie musi być user friendly. Ok. 100 GB danych, z możliwością rozszerzenia w przyszłości.
OD > DB > GD
OD miał swoje wady parę lat temu, ale MS się postarał.
DB trochę poszalał z politykami kiedyś (mogą zrobić z twoimi plikami co chcą, czy coś takiego), ale trzeba przyznać, że działa ok
GD mi działał bardzo słabo, tj gubił się przy synchro, omijał pliki, uszkadzał. No ale to też było już z rok temu, może
Amazon na przykład na plan 100GB danych ale zdjęcia się nie wykluczają do tego, są bez limitu