Aktywne Wpisy

nevin +50
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia

NoweKontoStaryJa +117
Cześc. Szukam dziewczyny, która szuka chłopaka, z którym mogłaby rozwijac się intelektualnie, cwiczyc pamięc, myslec, zadawac sobie pytania. Która jest fanatyczką myślenia, której sensem życia jest cwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #gownowpis
#zwiazki #rozowepaski #gownowpis

Mam taki wzorzec jak Singleton, tylko nie wiem jak działa w tym programie i do czego się odwołuje. Ktoś jest w stanie powiedzieć na podstawie tego kodu na screenie? Jak to tutaj działa? Help
#programowanie #programista15k #informatyka #pracbaza #studbaza #csharp
Dalej masz statyczną metodę która zawsze zwraca tą samą instancję klasy (2).
Nie znam dobrze c# ale użycie to pewnie:
AutoInstanceSingleton myInstance = AutoInstanceSingleton.Auto();
AutoInstanceSingleton myInstance2 = AutoInstance_Singleton.Auto();
if(myInstance == myInstance2) {
// prawda to
}
Kod ogólnie
@MATAHAMARA: Singleton to zła praktyka, a nawet gdyby, to jest to chyba najgorszy sposób robienia singletona, a nawet gdyby, to cały pozostały kod przyćmiewa resztę.
public sealed class Singleton
{
private static readonly Singleton instance = new Singleton();
static Singleton()
{
}
private Singleton()
{
}
public static Singleton Instance
{
get
{
return instance;
}
}
}
Singleton s
Fakt łatwiej i szybciej zrobić singleton a w prostych apkach to może być nawet lepsze rozwiązanie jeżeli zestawimy czas implementacji i eksploatacji. Ale nie oszukujmy się to jest droga na skryty anty pattern nie anty pattern nie istotne.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bmLq: I bedziesz logger do każdego obiektu który coś loguje przekazywał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bmLq: Jak masz logger jako Singleton to też możesz.
Zdecydowanie większość powinna. Przynajmniej w mojej branży, gdzie w przypadku crasha lub błędu gdzieś na testach całego produktu praktycznie większość informacji jest tylko w logach i coredumpie.