Wpis z mikrobloga

Jestem jedną z najbardziej samotnych osób na mirko, nie mam już żadnej rodziny bo wszyscy nie żyją (ojciec zmarł w tamtym roku, matka jak miałem 11 lat, babcie/dziadkowie dawno nie żyją itd. brak rodzeństwa) oczywiście całe życie brak różowego mimo że 31 lvl...
Mieszkam sam w 3 pokojowym mieszkaniu (spadek ofc) w dużym mieście wojewódzkim bo nie mam znajomych co bym im mógł pokoje wynająć ale randomów nie chcę. Do tego każdą decyzję muszę sam podejmować, brak zaufanego wparcia, nie mam się komu wyżalić, porozmawiać w pewnych sprawach itd. #przegryw #samotnosc #depresja
Pepe_Boomer - Jestem jedną z najbardziej samotnych osób na mirko, nie mam już żadnej ...

źródło: comment_1582240358nNeJ4VDCrdHpknPzyxSvaM.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pepe_Boomer: ten brak różowego dużo tutaj psuje, bo masz potrzeby pragnienia które są silniejsze od Ciebie. Oraz nie doświadczyłeś złego w życiu.. tzn nie zrozum mnie źle.. Chodzi o to że nikt cię nie zranił i nie zabił w Tobie niewinnego dziecka. Jesteś czystą kartą. Uwierz Twoja sytuacja ma plusy.
I związek to w sumie najgorsze co może cię spotkać. Bo jak w niego wejdziesz to będziesz chciał te braki uzupełnić
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pepe_Boomer:

Ciężka sytuacja, współczuję mocno.
Spróbuj zapełnić tą pustkę jakimiś zainteresowaniami, to też pewnie najłatwiejszy sposób żeby ogarnąć sobie jakichś znajomych.
  • Odpowiedz
@Pepe_Boomer: ja mam dużą rodzinę i czynnie utrzymujemy kontakt z rodzeństwem i kuzynostwem. Jak sobie pomyślę że miałbym być sam bez żadnego wsparcia to aż mnie to przeraża.
Samotni Mircy! Wiecie dlaczego jesteście sami? Bo nie macie zdolności budowania okazji i nic nie robicie ze stanem faktycznym..
Mam koleżankę która zawsze organizowała u siebie spotkania. Zapraszała wszystkich jak leci, mieszała grupy znajomych bez jakiejkolwiek segregacji (no na studia, praca itd)

Dlaczego nie spiszecie
  • Odpowiedz