Aktywne Wpisy
future_taylor +80

WielkiNos +65
A teraz wyobraźmy sobie faceta, który przez 8 lat codziennie po 3 razy dziennie chodził korzystać z usług prostytutek. Poznał uczciwą, dobrą kobietę bez przeszłości i nie powiedział jej o tym, że ma na koncie 3000 partnerek seksualnych. Czy panie też by wtedy pisały, że przeszłość nie ma znaczenia, żeby o tym zapomniał, nic jej nie mówił i założył z tą kobietą rodzinę?
Łatwo być taką tolerancyjną i otwartą kobietą, nikogo nie
Łatwo być taką tolerancyjną i otwartą kobietą, nikogo nie
źródło: temp_file8651776471100730987
Pobierz

Mieszkam sam w 3 pokojowym mieszkaniu (spadek ofc) w dużym mieście wojewódzkim bo nie mam znajomych co bym im mógł pokoje wynająć ale randomów nie chcę. Do tego każdą decyzję muszę sam podejmować, brak zaufanego wparcia, nie mam się komu wyżalić, porozmawiać w pewnych sprawach itd. #przegryw #samotnosc #depresja
źródło: comment_1582240358nNeJ4VDCrdHpknPzyxSvaM.jpg
PobierzI związek to w sumie najgorsze co może cię spotkać. Bo jak w niego wejdziesz to będziesz chciał te braki uzupełnić
Komentarz usunięty przez autora
Ciężka sytuacja, współczuję mocno.
Spróbuj zapełnić tą pustkę jakimiś zainteresowaniami, to też pewnie najłatwiejszy sposób żeby ogarnąć sobie jakichś znajomych.
Samotni Mircy! Wiecie dlaczego jesteście sami? Bo nie macie zdolności budowania okazji i nic nie robicie ze stanem faktycznym..
Mam koleżankę która zawsze organizowała u siebie spotkania. Zapraszała wszystkich jak leci, mieszała grupy znajomych bez jakiejkolwiek segregacji (no na studia, praca itd)
Dlaczego nie spiszecie
Komentarz usunięty przez autora
Moze akurat trafilbys na kogos fajnego