Wpis z mikrobloga

Jest jakaś optymalna metoda na zabijanie unikalnych potworów takich jak glamorous Alfred w lokacji Spirit Crucible Elpys? Bo tak jak bez problemu do tej pory dawałem radę, tak tutaj z osłabionymi blade'ami dostaje łomot. Szczególnie jak taki Alfred przyzywa małe mobki. Mam 55 poziomy postaci. Chyba to p------e i lecę dalej z tą zajebista fabuła. #nintendoswitch #xenobladechronicles2
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kraniec: elitki ogólnie są mocniejsze niż zwykłe moby, więc i Twoja ekipa musi być dobrze wykokszona, jeśli chcesz go ubić mając ten sam lvl co on ;)

no i ogarniecie kombosów i chain atacków to podstawa ;)
  • Odpowiedz
@Maciek5000: W internetach piszą, że ta ostatnia forma jest dopiero dostępna od rozdziału 8. Wygląda na to, że na obecnym etapie po prostu wyminę te elitki i wrócę za jakiś czas. @epi: Dzięki, ale tutaj bardziej przeszkadza mi lokacja (tylko Poppi może używać mocniejszych specjali niż LV1).
  • Odpowiedz
@Kraniec: Sam wyminąłem, nie ma co się zarzynać dla jakiegoś pająka czy wymuszać na sobie grind - na to jeszcze przyjdzie czas. ;) Możesz jeszcze chyba zmienić poziom trudności na łatwy.
  • Odpowiedz