Aktywne Wpisy

MrGreeny +88
Jak tam ? Boli głowa po piątkowym melo ? Nawet mi was nie szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
anteniarz +35
Zobaczcie. Jakaś hurtownia we Wrocławiu. Cały dzień pracowałem na nowym budynku i patrzyłem na tę hurtownię. Zobaczcie jak trzymają artykuły spożywcze na słońcu. Chyba nie powinno tak być? Mają za mały magazyn? Trzeba dzwonić na policję, sanepid? #wykopefekt
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kupiłem uszkodzone auto ze stanów, które oddałem do blacharza. Nie był to blacharz po znajomości, więc musiałem czekać na swoją kolej. Poszedłem dzisiaj do wydziału komunikacji żeby dowiedzieć się co zrobić z rejestracją auta, bo nie wyrobie się na badanie techniczne przed upływem 30 dni od wjazdu auta na teren tego g---o kraju. Co usłyszałem od naczelnika? Przykro mi, ale dostanie Pan kare kilkaset zł kary, bo takie mamy przepisy(╯°□°)╯︵ ┻━┻ no żesz kuźwa mać(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #motoryzacja #panstwozdykty
https://www.gov.pl/web/gov/zglos-zbycie-lub-nabycie-pojazdu-na-przyklad-sprzedaz-kupno-darowizne
I problem rozwiązany :)
Tylko pamiętaj że musisz wysłać albo iść z przetłumaczonymi dokumentami ale to pewnie wiesz :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak chcesz być naprawdę uczciwy to robisz tymczasowe na miesiąc w celu dojazdu na przegląd. Wiem, bo sam ostatnio dokładnie tak samo robiłem.
@wqdqweff Nie znam ale się wypowiem (✌ ゚ ∀ ゚)
Komentarz usunięty przez autora