Aktywne Wpisy

sqrvol +4
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

Nighthuntero +37
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz

Jedyne co to mialem problem jak wsiadałem gdzieś na skrzyżowaniu to pedał mi się obracał i nie mogłem w niego trafić ale to chyba do ogarnięcia? Czy jest jakaś magiczna metoda żeby przy ruszaniu nie trzepać się jak adhd? ¯_(ツ)/¯
#szosa
Następnego dnia zagadałem się z żoną, jakiś typek w aucie wymusił pierwszeństwo i gleba. Leżałem bezradny jak ten żółw do góry nogami.
@Wycu91 trochę jeździłem po Łodzi i starałem się zawsze w sytuacji wymuszenia czy innej nagłej hamować na tyle i balansować żeby nie musieć zeskakiwać z pedałów więc może trochę mi to pomoże :)
@mateoelo: Spokojnie, jeszcze zdążysz się w---------ć. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@sosna119: Czyli najprawdopodobniej nie jeździłeś w terenie, a do czasu jak wyrobiła ci się pamięć mięśniowa, jeździłeś jakieś proste trasy. SPD w żaden sposób nie determinuje czy jesteś dobry czy nie. Może co najwyżej wskazać bardzo ostrożnych i/lub nie pechowych. Ja miałem co najmniej jedną glebę przez to, że ruch nogą wykonałem, a but się nie wypiął. Dziś wykonuję