Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kinson: Wszystko zależy od tego, na co chcemy te 2 miliardy przeznaczyć. Jak masz 5 złotych i idziesz po bułki do biedronki to stać cię na dużo bułek. Jak idziesz po piwa to stać cię na dwa harnasie.
  • Odpowiedz
@w2kn2e: myślę, że lepszą analogią byłoby jakby ci ktoś ukradł te 5 złoty i jeszcze paru osobom i wydał na wódeczke dla siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MirkoLord nie muszę sobie wyobrażać. Pamiętam jakie to było zbawienne dla mnie i reszty dzieciaków, które grały na jakimś błocie, asfalcie czy garażach. Nagle pełno nowych boisk, które dla takich dzieci były wręcz jakby grały na prawdziwym stadionie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@kinson Ale Orliki to Ty zostaw. Od czasu ich wybudowania widzę, że cały czas są oblegane. Sam często na nich gram. Organizowanych jest dużo zajęć sportowych dla najmłodszych.
  • Odpowiedz
@kufeleklomza: Nie ważne czy to Wrocław, okoliczne miasto powiatowe czy mała gmina, na te orliki ciężko się jest dostać bez rezerwacji bo są tak oblegane. Jedna z najlepszych inwestycji PO. Za dzieciaka grało się na klepisku i wykręcało na nim kostki. Teraz jak ktoś już wspomniał zagrać na czymś takim to jak na Old Trafford :D byłem tez kiedyś w Portugalii i tak sobie wymarzyłem by zagrać na takim boisku,
autobusokar - @kufeleklomza: Nie ważne czy to Wrocław, okoliczne miasto powiatowe czy...

źródło: comment_1581764728hkUVYJqQIn6vCM8b4t8Gak.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz