Aktywne Wpisy

kt13 +56
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +35
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

Pada deszcz? Profil zadaszenia jest taki, że już opad pod niewielkim kątem sprawia, że wszystkie ławki są mokre i nie można usiąść. Na dodatek łączenia pomiędzy profilami sprawiają że woda przecieka, a że dach jest w stronę ławek to wszystko tam spływa.
Wieje wiatr? Nie ma problemu, przystanki są otwarte z każdej strony więc nie ma się gdzie schronić by nie pizgało, a pizga jak w Kieleckim.
Słońce praży niemiłosiernie? Żaden problem, zadaszenie jest ***** szklane, czy to poliwęglanowe, więc jeśli ławka jakimś cudem już sucha i chcesz usiąść to słońce napieprza Ci w twarz.
Śnieg? Sytuacja jak z wiatrem, deszczem, po prostu stoisz i marzniesz jak na wypizdowie.
Oczywiście tablice z rozkładem zamontowane są w takich miejscach, że siedząc nie możesz zobaczyć za ile podjedzie Twój autobus, trzeba wstać i wyjść poza "szklany" daszek. Na szczęście i tak rzadko da się na nich usiąść
Podsumowując, jeb*ć te przystanki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kielce #gorzkiezale #polska
źródło: comment_1581405530072AxwzGYoCHFLsIMfqSQi.jpg
Pobierz@Niedobry w każdych warunkach atmosferycznych mam takie same odczucia.
@Aztec26626: i jezeli musimy juz miec te przystanki, to kij z ziemi to najlepsze rozwiazanie. Tanie, a autobus i tak niewygodny, wiec co za roznica.
źródło: comment_1581413975im42Zsyps27LI2bAucr9rK.jpg
PobierzNie chronily ani przed wiatrem ani przed opadami.
źródło: comment_15814195694juWY9QzsLqjZmIVbzuBTJ.jpg
Pobierz