Wpis z mikrobloga

Co daje platynowanie gier? Tylko jakąś odznakę i że inni widzą, że mamy? Przeszedłem uncharted i mam chyba ze 30%, więc musiałbym jeszcze ze 2 razy przejść i zastanawiam się co w tym jest że ludzie tak się z tymi platynami męczą
#ps4
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Marek1991: Zależy od gry. Są ludzie, którzy mają X platyn z symulatorów chodzenia i się pod to pałują, są też masochiści, którzy Platynują gry From Software. O zwierzakach, którzy platynują Super Meat Boya nawet nie wspomnę. Ja jednak uważam, że są gry gdzie Platynka jest mega fajnym przeżyciem - seria Dishonored.
  • Odpowiedz
  • 0
@Marek1991 zazwyczaj wyciskasz z gry ile się da. Nie wszyscy są zwolennikami przechodzenia gier po 2 razy i więcej, ale lubię czuć tą satysfakcję ze zrobienia wszystkiego. Poza tym więcej czasu można spędzić przy jednym tytule i nie trzeba kupować gier co tydzień. @maciekpod
  • Odpowiedz
@Marek1991 Mi się wydawało, że platynowanie gry jest bez sensu, do czasu aż wbiłem pierwszą w Spider-Manie. Niesamowite poczucie satysfakcji, że skończyło się grę na 100% naprawdę dużo daje xD W sumie można było poczuć się jak za dzieciaka, kiedy męczyło się jedną grę ile się da, a to i tak sprawia frajdę.
  • Odpowiedz