zrobiłem pare druków testowych na filamentach z promo. i mogę nawet polecić, przynajmniej PLA. nie miałem z nimi żadnych problemów. tu przelotka do filamentu która zaprojektowałem by puszczać filament stołem
@mapache: napisałem do nich maila, bo lipa jest z dostępnością PLA, wybrałem 2 ABS i jak znajdą jakiekolwiek 3 rolki PLA do kompletu to biere ( ͡°͜ʖ͡°)
@mapache: @hrumque: Szczerze, dawno dawno kupowałem filament od DD, jeszcze jak były praktyczne kartoniki, ostatnio to same cebule trafię co jakiś czas, przejściowe rolki i to jest dobry deal ( ͡°͜ʖ͡°)
@mapache: z PLA zostało tylko o kolorze gówna tzn coffee brown dlatego spytałem się czy 2,5kg można policzyć jako 3 rolki no i git, bo akurat PLA czarnego to mi wręcz brakło xD
#druk3d
normalnie przelewem w ciemno placiles?
https://filasklep.pl/
Szczerze, dawno dawno kupowałem filament od DD, jeszcze jak były praktyczne kartoniki, ostatnio to same cebule trafię co jakiś czas, przejściowe rolki i to jest dobry deal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pdk
ojej, nawet usunął konto...
szkoda
pro-ABS Royal Blue 1,75 mm 750 g - 1 szt.
pro-ABS Red Pearl 1,75 mm 1000 g - 1 szt.
pro-PLA Black 1,75 mm 2,5 kg - 1 szt.
Jeżeli będzie szajs to dam Ci i każę to przedrukować na Twojej drukarce (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
oczojebny żółty może być spoko do np drukowanego samolotu/łodzi/czegokolwiek co ma być widoczne, też się przyda :P
@mapache:
przecie pisalem, zeby brac :P