Wpis z mikrobloga

Hej, jestem ciekawy jakie polskie portale zajmujące się tematyką są czytywane przez wykopków. Sam chcąc zasięgnąć informacji około enbijeowskich przeglądam amerykańskie czy rodzime dla mnie brytyjskie portale ( tak w UK jest jakieś zainteresowanie NBA) jak chcę coś o NBA dowiedzieć po polsku, to siedzę na wypoku pod tym tagiem.

Czasami łapię wenę na czytanie @PROBASKET - jest tam taki typ znany głownie pod nickiem "Kork von Donnersmarck", chyba korzysta też z innych imion. Wyjątkowy przypadek trolla. Swoją drogą, kiedyś moja kuzynka z Polski poprosiła mnie o znalezienie jakiś przykładów trollingu w polskiej sieci (mnie siedzącego w Anglii xD) , to jej linki do komentarzy tego gościa wysłałem :)

Do rzeczy, co wy tam Polacy czytacie? :D Znam 3 polskie portale, które ciężko porównywać, ale o nie właśnie zapytam.

#nba

P.S: Szóstego gracza nie dodaję, bo tam pieniądze trzeba im wysłać, żeby móc wszystko czytać ( ͡° ʖ̯ ͡°). Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Który z tych serwisów przeglądasz najchętniej?

• PROBASKET 40.0% (16)
  • Z KRAINY NBA 5.0% (2)
  • GWIAZDY BASKETU 55.0% (22)

Oddanych głosów: 40

• 11
@Adrian_Wojnarowski1488: Ja tam z polskich czytam wszystkie trzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Probasket ma najwięcej newsów, gwiazdy basketu najlepsze relacje z meczów, a zkrainy nba fajne (ale rzadko się pojawiające) felietony.

Kiedyś miałem abonament na bodajże trzy tygodnie szóstego gracza w promocji za trzy złote i w sumie tyle mógłbym płacić #cebulamotzno niestety normalnie jest z siedem razy drożej