Wpis z mikrobloga

Jest taka stara zasada, ze NIE boi sie tylko tenkto zyje UczciwieNie kazdy mojego pokroju bywa taki jak Jaale Ja NIE mam Niczego do Ukrycia i sypiam spokojniemnie nikt do pierdla NIE wsadzi za bycia UCZCIWYM i zycia skromnie jak i Uczciwie☺️, moze i jestem juz stary jak i sentymentalnyale dla mnie licz sie rodzina, a Nie ganianie za sukcesami karier zawodowych to , juz NIE dla mnie po za tym Ja NIE pracuje za drobniaki na tace NIEDZIELNEJ MSZY.
Funkcjonuje Uczciwie bo mam dobry Autorytet na jakim sie wzoruje jakim jest Legendarny Prokurator Pan - Jurek ⚖️po za tym kazdy kto mnie zna to , wie bo by.......w Policji jak i Wojsku oraz WOT jak i mawia sie o mnie ,ze jestem Emerytowanym GangsteremNiech im tak zostanie to stwierdzenie dla mojego spokoju sumienia i mojej rodziny- po za tym Ja zajmuje sie Uczciwymi Interesami- zawsze mawiam bo na Lewizne idzie tylko FRAJER.
Ja swoje dochody finansowe zawsze mam uczciwe czasami cos mi zostanie , a czasami NIE w tym przypadku albo mam 45procentzysku Uczciwego plus zwroty z US czyli legalizacja zawsze mile widziana .
Ale MNIE nie kusi do bycia takim samym #!$%@? jak Pan Jarek czy jego koledzy , Ja mam zamiar bycia UCZCIWYM az do smierci ☠️⚰️chce bycia jedynym takim zawodnikiem w swoim rodzaju jak np. Ci co mnie szkolili w Policji , Wojsku jak i bycia takim samym zawodnikiem jak Pan Jerzy dla samego SZACUNKU i Zaufania innych ludzi do mnie Nie jestem TYRANEM mimo ,ze czasami bywam #!$%@? na ludzi ale swoich ludzi szanuje tego mi NIE idzie zarzucania bo jest inaczej owszem bywam Trudny czasami ale kazdy Mundurowy co mnie zna to , wie ,ze wierze w PRAWO⚖️i , ze staram sie przypodobania Panu Jurkowi co jest to Faktyczna PRAWDA NIE ukrywam tego .
Ale zyje Uczciwie i Skromnie bywam uczciwy nawet z Prokuraturo czy nawet gliniarzami z KMP- jakich traktuje jak rodzine ale ja mieszkam skromnie jak wszyscy ludzie NIE SZPANUJE kaso nawet jak Mam to, nikt nie powie ,ze widzi mnie w Luksusowych autach z Salonu zawsze mam starego grata , bo NIE lubie Nowych aut bo nie potrafie z takimi autami sie dogadywania auto ma bycia proste jak budowa cepa i sie NIE PSUCIA oraz bycia fajnym klasykiem , a NIE tandetnym plastikowym biustem jak u Blachar .

Po za tym kazdy wie ,ze pracuje Uczciwie w wielu zawodach Ja sie NIE WSTYDZE bo jestem FIZYCZNY czy Gospodarczy lub KOMUNALNY jak i MUNDUROWY mam swoje zasady okazywania SZACUNKU dla Pracy i siebie , Ja sobie moge po patrzenia w lustro i powiedzenia tego , ze ,, moze i Nie jestem Idealny mam kilka wad ale i posiadam sporo ukrytych zalet '' .

Podobno moja dawna Szefowa Pani Agnieszka zawsze o mnie mawia ,ze dobrze mi z oczu patrzy jak i tego ,ze tam gdzie......gleboko iskrzy sie jeszcze iskierka dobra we mnie w sumie moja szefowa jak na kobiete RELIGIJNE Nigdy co do mnie sie NIE myli ma racje mimo ,ze NIE potrafie czasami okazywania uczucia czy sympatii innym oraz innych opcji mam zasady Ograniczonego Zaufania do innych .

#pracbaza #wygryw #chwalesie #rozwojosobisty #rolnictwo #wot
  • 8