Wpis z mikrobloga

Witam , witami o zdrowie wszystkich pytamw ten zimowy jak ,ze zimny poranek wiadomo wiele kobiet w naszym karaju to lodowate pannydla tego tak k------o bywa zimo facetomz przyczyn braku nagrzanych dziewczynywiadomo kobieta o twardym sercu zapowiada Zamarzanie Piekla, ah te zimne panny i wes tu facet b.... zadowolonytak , tak szukania idealnej panny to jak szukania DZIEWICYw Warszawie lub GOLFA 4 w 1.9TDIw wersji BEZWYPADKOWEJi z Oryginalnym Przebiegiemgraniczy z takim cudem jak wygrana w Totolotka 6bo masz 6 cyferek to , na dodatek fartu ciagnie Ci jeszcze Kon.....- tak , tak wiem to suche jak Bagnet w HONDA CIVIC mojego kolegi ale jak mawia powiedzenie z tym to , bywa jak z szukaniem czasami Uczciwego Polityka w PolsceNIE REALNE w wykonaniu .
No ale do rzeczy ile mojego towaru trafia na rynek do Konsumentatak po sprawdzeniu wszystkiego w raportach i kwitach wychodzi ,ze ponad 50procenttrafia na rynek Importu do Katowic , Krakowa i Łodzi i czasami do Warszawy na eksport reszta idzie pod produkt na Drogie Alkoholedo Katowic i Krakowa na to miast 1/3 idzie na eksport Warszawai cichcem na boku☺️.
Na to miast drobnizna pozostaje na potrzeby prywatne - rodzinne w domu

#rolnictwo #wies #ekologia #biznes #wygryw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach