Wpis z mikrobloga

Fajna kolezanke poznalem na #tinder, znalem ja cale pol godziny, bo postanowilem rozmawiac o czyms innym, niz pogoda zainteresowania i chyba jej sie mozg ugotowal bo wyciagnela wniosek, ze sie wywyzszam i traktuje ja protekcjonalnie XD i cyk usunela parę - w sumie dobrze bo jej tok myslenia to typowo to co sie dzieje u kobiety ktora przeszla raczej taka sciezke jak rozwodnicy, alkoholicy, agresorzy lub molestowanie skoro ze zwyklej rozmowy o psychologii dorobila sobie pasujaca jej wersję XD
  • 10
@chrystepanienabananie: na 10 konwersacji 9 trwa do mojej decyzji czy kontynuowac, wiec raczej nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) czasem zdarzaja sie przypadki, ktore nie maja pojecia o podtekstach, ironii, sarkazmie i nie potrafia zrozumiec kiedy sie w ich strone zartuje - zakompleksione i przekonane o swojej wyzszosci zamkniete w swoim malym nierealistycznym swiecie w ktorym nie ma miejsca na nic co przewyzsza ich 90 IQ
@klaud576: od czegos jest tag tinder tutaj zeby sie dzielic przemysleniami, historiami i patologiami, a ponadto co moze mnie bolec jak rozpoczynam kilkanascie konwersacji dziennie i calkowicie nie przejmuje sie gdy ktoras sie skonczy na poczatku, bo planktonu nie brakuje i wlasnie o jednym z przykladow takiego planktonu ten wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ap0linary z tego co widzę napisałeś ostatnio tylko jeden wpis na #tinder. Jeżeli z tak wieloma kobietami piszesz to napisz może też cos fajnego czego doświadczyłeś tam podczas rozmów z różowymi :) bo narzekania to na tym tagu mnóstwo, a nie tylko złego się tam doświadcza :)