Aktywne Wpisy

NaxZST +3
#gry #pcmasterrace
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tak więc w tym tygodniu we #wieden:
486 - 11 (GC) - 2 (OC.DE) - 1 (OC.PL) = 472
Oczywiście to nie w ramach wyprawy keszerskiej, a jako urozmaicenie zwiedzania, za to właśnie kocham keszing, tj. że jest to jedna z ciekawszych form turystyki, a opisy skrzynek robią za niezwykły przewodnik.
Póki co keszuje w 3 systemach, ale gdy będzie okazja dodam jakiś nowy, keszerzy wszystkich krajów i systemów łączcie się!
Z wiedeńskich atrakcji najbardziej przypadł mi do gustu Dom Morza, a gdybym był fanem #lyzwy to byłbym w siódmym niebie gdybym zobaczył to co się wyprawia pod ratuszem.
Keszyki za to jak keszyki nic szczególnie zjawiskowego w centrum nie znalazłem, ale kogoś może zaciekawić spora liczba wirtuali.
#antrosoweszwendanie #pokazmorde
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora