Wpis z mikrobloga

Czołem wszystkim spod tagu #ubierajsiezwykopem ale i nie tylko

Czasami wystarczy kilka prostych rzeczy, żeby zrobić coś lepiej. Nie inaczej jest ze stylem, więc w najnowszym materiale zebraliśmy te triki, które warto rozważyć, kiedy zależy nam by szybko wznieść swój styl na wyższy poziom.

Jako że męskomodowe tagi grupują wiele osób, które są na początku swojej drogi, to pomyślałem, że taki materiał może okazać się przydatny. Z tego powodu wrzuciłem go do wykopaliska:

https://www.wykop.pl/link/5313731/7-prostych-rzeczy-ktore-natychmiast-poprawia-twoj-styl/

Pozwolę sobie zawołać członków tagowej gwardii, na których zawsze mogę liczyć w potrzebie:

@Mroczny_Pyton @secret_passenger @Xune @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @Petters @alpag @Espo @thewickerman88 @TadeuszSynZygmunta @Wiedzmin @MaciejLU @Sarpens @robodeka88 @Destr0 @ReaSSe @daj_pan_spokoj @Rain_ @Kapitalis @mahakaM @Dutch @Nadrill @AllOver @PiersiowkaPelnaZiol @dGustator @hidd3n13 @kAdi @Kierownikdzialuzycie000 @Mit_o_chondriach @MrTofu @CygaroZWasem @sidhellfire @betonkomorkowy @lent @Teopold_Lyrmand @Myszoskocznia @PurpleHaze @Bulbaszka @SmallCaracan @MaxiimumR @lucyana1964 @Mr--A-Veed @WLADCA_MALP

jak i wszystkich Mirków i Mirabelki dobrej woli do wsparcia dzieła wykopania tego znaleziska. Kto wie, może któryś z punktów z listy okaże się dla kogoś gamechangerem, na który czekał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziękuję i pozdrawiam jak zwykle niezwykle serdecznie
Wasz Uszaty

#ubierajsiezuszatym #menswear #lifehack
UszatyBloger - Czołem wszystkim spod tagu #ubierajsiezwykopem ale i nie tylko

Czas...

źródło: comment_tNe3Q73idZyzH9qQJL9Jv0YYiOlPXD7i.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach