Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@KRISSVector:

Proszę, doucz się, popytaj siostry, koleżanek.

K---a, znowu xD czego ma się douczyć? To tylko krew z p---y, a Ty robisz z tego jakąś wiedzę mistyczną xD czemu facet w ogóle ma wiedzieć z jakimi problemami borykają się kobiety podczas okresu, normalny facet nie wnika i udaje że nie widzi, żeby kobieta nie musiała się wstydzić.
  • Odpowiedz
  • 21
@TheSjz3: ale właśnie w tym rzecz xD dlaczego kobieta ma się wstydzić tego, że ma okres, przecież to jest naturalna sprawa a nie powód do wstydu
  • Odpowiedz
  • 0
@KRISSVector:

Drażliwy temat? Dlaczego?

Nie wiem, może dlatego, że to wydzielina z ciała która nieprzyjemnie się kojarzy, ja rozumiem że w tych czasach, niektóre kobiety forsują brak odpowiedniej higieny jako powód do dumy, vide kobieta z memsa, ale dla większości kobiet to dalej drażliwy i wstydliwy temat, pisze o krwi na bieliźnie i pościeli po ewentualnym przecieku.
  • Odpowiedz
normalny facet nie wnika i udaje że nie widzi, żeby kobieta nie musiała się wstydzić

@TheSjz3: myslałem, że nic głupszego w tym wątku mnie już nie spotka, a jednak przebiłeś nawet autorkę tego postu na FB ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@guest: @kamyczeq: czy wy próbujecie zrozumieć logikę jakiejś z------j lewaczki? xD Absolutnie nikogo nie oburza okres bo to normalna rzecz jak inne wydzieliny. U większości kobiet nawet nie widać w miejscach publicznych, że mają akurat teraz okres ale przecież hurr prawicowych powtarzam PRAWICOWYCH typków oburza okres więc wrzucę zdjęcia w u-------h majtach gdzie się da xDD
  • Odpowiedz