Wpis z mikrobloga

Ktoś mi wyjaśni co to jest za p------a moda zaręczyn w młodym wieku? XD

-brak stabilnej pracy
-brak ukończonych studiów
-rozrzutność pieniędzy
-mieszkanie osobno

cyk zaręczyny. A jeszcze lepiej, jak taka parka mieszka kilka miesięcy razem i dzieciaka planuje XD I wtedy "cooo? no to ile wy macie lat, 22-23, to już czas się chyba zaręczyć". "no tak ale to już ten wiek co dzieci no to powinniście mieć". Dlaczego ludzie są tacy upośledzeni?

Może lepiej tak skończyć te studia (dla niestudiujących: dokształcić się w jakiś sposób pod kątem przyszłej pracy), mieć jakieś plany, mieć lepszą pracę, zaoszczędzić trochę sianka, pomieszkać razem kilka lat i mieć pewność, że to jest to.

NIE. Jebs zaręczyny po 2 latach związku, kilka miesięcy mieszkania i pyk bękarcik, a potem standardowo - posypało się i co teraz? XD

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #studbaza #pracbaza #heheszki #takaprawda
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wilczek03: kolejny kretyn, który się p----------a do ludzi o to jak układają sobie życie. Dobrze, że nie przeczytałem tego posta 10 lat temu, kiedy brałem ślub. Miałem wtedy 23 lata, zaręczyłem się jak miałem 21, z miłości nie z musi. Od 10 lat tworzymy z moja żoną zajebiste małżeństwowo: nadal jest ta chemia, mamy dwójkę dzieci.
  • Odpowiedz
@Wilczek03: Mam 23 lata, jestem z różowym od 6 lat razem - ostatnie dwa lata mieszkamy razem i już się zaczynaja aluzję ludzi wokół, że może by tak już ślub planować. Nie mam zamiaru przed 30 się żenić, ale jak o tym mówię, to niektórzy wielkie oczy, bo jak to tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wilczek03:
Tak naprawdę jeśli czeka się na ten moment kiedy wszystko będzie stabilnie i bezpiecznie na tyle by rodzić dzieci to można się nigdy nie doczekać.
  • Odpowiedz
@Wilczek03 odezwał się wykopowy VIP z piwnicy. Ludzie robią co im się podoba i jeśli komuś to nawet implikują to wystarczy to olać a nie wylewać swoje żale by zaistnieć w internecie :)
  • Odpowiedz
@meris91: XDDDD

Jesteś taki tępy, że szkoda gadać. Nie dość, że post to zarzutka, żeby sprowokować takich tumanów, jak ty, czyli młodych januszów, hodujących sobie bebzun od piwska i pierdzących w fotel ze swoją Jessiką ,to jeszcze się rzucasz i mi zarzucasz bycie piwniczakiem, co w moim przypadku jest kompletnie niedopasowane.
  • Odpowiedz