Wpis z mikrobloga

Hej Mirasy, mam do was dwa pytania - jak wygląda kod AMD Rewards na Xbox Game Pass? Dostałem kod napisany w formacie 16 cyfer duzymi literami bez symbolu łączników " - " tak jak dawniej cd-keye do gier/programów, czy wy też taki dostaliscie? A druga sprawa to jak wyglada kwestia odsprzedazy tego, moge sprzedac ten kod czy dopiero trzeba go gdzies zreedemowac zeby uzyskac gamepassa czy jak? Chodzi mi o to ze nigdy nie uzywalem tej uslugi i nie wiem zupelnie nic na jej temat a chce to opchnac za jakis grosz :C

#ryzen #amd #komputery #pcmasterrace #pytanie #technologia #kiciochpyta #pc #cpu #pytaniedoeksperta #skladamkomputer #xboxgamepass #xbox
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Harmideron: A ten kod wyglada tak jak opisalem bo nie wiem czy mnie w sklepie zrobili w uja ? No i czy po sprzedazy ktos moze sobie to aktywowac czy musi byc koniecznie ten sam model proca do ktorego dostalem kod?
  • Odpowiedz
@Harmideron: Oki a jak zweryfikuje to nie bedzie to jako "zuzyte" pozniej ? chodzi mi o to czy jak ten kod 16 cyfrowy klepne to czy wygeneruje mi kod do gamepassa ? Poki co nie mam jak tego zweryfikowac bo brakuje mi kilku gratów do zlozenia kompa.
  • Odpowiedz