Aktywne Wpisy
RedBulik +1147
dziadeq +295
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
#!$%@?, jakie dzbany w tej tv. Płaczą nad tym, że w Australii (a propos pożarów xD) je się mięso z kangurow. Prowadząca wtóruje, że u nas to samo w Polsce, poluje się na zwierzęta w celu pozyskania dziczyzny.
I gość wygłasza, że on mięsa kangurów nie je, bo jak to tak można.
A #!$%@? tam, świnie można #!$%@?ć, mimo, że holocaust się odbywa codziennie w rzeźniach. Nie no spoko. Białe rękawiczki.
To już lepsze te polowania, niech ludzie wiedzą skąd się bierze mięso, a nie, że z pudełka.
Ja osobiscie raz jadlem mieso kangurze w burgerze i musze przyznac ze bylo dobre.
Rusin jeszcze zaczęła #!$%@?ć, że wiele osób uważa, że pożary powstały z powodu zbyt dużego wydobycia węgla w kraju xD na co ta
Fajnie by było jakby ten materiał się znalazł za chwilę na internecie, bo Rusin w najwyższej formie
@Sam_Marton: AUS, artificial urinary sphincter
-sztuczny zwieracz cewki moczowej
Ale co to z zarazą ma wspólnego to nie rozumiem?
@Sam_Marton: owszem jestem. a tutaj śmieszą mnie wykopki co przekręcają sens zdania wstawiając złe literki a potem są zdziwione, że ktoś się z tego śmieje.
.
.
AUS bez S na koncu
Schabowe drogo wychodza (╯︵╰,)