Mireczki i Mirunie, robię pierwsze w swoim życiu #rozdajo Oddam komuś z Was w pełni sprawną kartę GTX 970 4GB Ponieważ nie chcę się zdawać na rzut losem i wysłać ją kompletnemu randomowi, który niekoniecznie się nią nacieszy, albo sam opyli ją na Allegro, postanowiłem ludzi jakoś przefiltrować. Zwycięzcą zostanie ten (lub ta), kto najlepiej przekona mnie, że z tej karty będzie miał największą radość jako #pcmasterrace Forma jest dowolna, może to być tekst, fotka, gif, filmik, a nawet kuźwa piosenka nagrana samemu, sky is the limit. Ten, kto najlepiej mnie przekona, dostanie kartę wysłaną na mój koszt. Macie czas do niedzieli 12/1/2020 do godziny 20:00 polskiego czasu. Konkurs jest legitny, stawiam dziesięć lat mojego konta tutaj jako gwarancję.
@Felidiusz: Pograć w wieśka se chciałem już komputer włączałem lecz wtem, do mych uszu dobiegł dźwięk przeraźliwy wentylator zrobił się brzękliwy zaklekotał, zapiszczał i padł wiesiek cały mój VRAM zjadł i choć wiesiek prawie skończony to niedosyt czuję wzmożony (wiesiek 20 fps na niskich)
@Felidiusz: uczę się tworzyć gierki , czasem coś wrzucę pod #bordogamedev , ale pracuję na lapku z gtx 765m ( ͡°ʖ̯͡°) Mam komputer ale poza zasilaczem nie nadaje się do niczego, grafika siedzi tam gtx 650 (najjaśniejszy punkt zestawu xd) i Athlon II, a zawsze są inne wydatki niż jego modernizacja. Taka karta byłaby dobra baza by zbudować coś lepszego i kopnąć karierę do przodu
@Felidiusz: Kasy za bardzo z dziewczyną nie mamy na upgrade, a fajnie jakby moja dziewczyna mogła sobie odpalić Sims 4 po powrocie z pracy w stabilnych FPSach. Bo Intel Core 2 Duo E8400 w połączeniu z GeForce 9600 GT 512MB średnio daje radę (składałem go jeszcze w gimnazjum świeżo ponad 10 lat temu) :p
@Felidiusz: Powiem Ci tak, nigdy w życiu nic nie wygrałem nawet jak dawno temu jeszcze chodziłem na #!$%@? roraty to ksiądz losował pod koniec serduszka i mogłeś wygrać bardzo ciekawe rzeczy takie jak świeże bułki, wędliny itd. Także widzisz jakie to straszne fatum a ty możesz to zmienić, liczę na Ciebie miras( ͡°͜ʖ͡°)
Aktualnie mam GT 240 tylko, dlatego że ma takie złącza, które mają moje monitory a nie ma płyta główna. Szczególnie że procek 4 generacji ze złomu i grafika w nim jest pewnie lepsza od tego GT... Ale nie podłącze monitora...
@Felidiusz jakiś czas temu zacząłem realizować projekt "komputer w biurku". Blat pomalowałem najczarniejsza farba na świecie ;p z góry jest przezroczyste plexi. Projekt zawiesiłem z różnych względów m.in. braku karty graf. ;P
@Felidiusz: jestem zatwardziałym gamerem, mam 6 letniego laptopa na którym gówno chodzi. dokupie sobie do tej karty procesor i będę srał ze szczęścia kolejne 10 lat ( ͡°͜ʖ͡°)
@Syn_Krzysztofa: Kiedyś też tak robiłem, polecam wyjąć płytę z laptopa i domontować chłodzenie od pc. Trochę jest z tym zabawy, bo trzeba do czegoś przytwierdzić tą płytę ale efekty były super.
Oddam komuś z Was w pełni sprawną kartę GTX 970 4GB
Ponieważ nie chcę się zdawać na rzut losem i wysłać ją kompletnemu randomowi, który niekoniecznie się nią nacieszy, albo sam opyli ją na Allegro, postanowiłem ludzi jakoś przefiltrować. Zwycięzcą zostanie ten (lub ta), kto najlepiej przekona mnie, że z tej karty będzie miał największą radość jako #pcmasterrace Forma jest dowolna, może to być tekst, fotka, gif, filmik, a nawet kuźwa piosenka nagrana samemu, sky is the limit. Ten, kto najlepiej mnie przekona, dostanie kartę wysłaną na mój koszt.
Macie czas do niedzieli 12/1/2020 do godziny 20:00 polskiego czasu.
Konkurs jest legitny, stawiam dziesięć lat mojego konta tutaj jako gwarancję.
Edit: zielonki dupa cicho!
https://voca.ro/nUJScCQYkOq
No i mam dziś urodziny, to prezent w sam raz dla mnie. Mógłbym w końcu ograć fallout4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
już komputer włączałem
lecz wtem, do mych uszu dobiegł dźwięk przeraźliwy
wentylator zrobił się brzękliwy
zaklekotał, zapiszczał i padł
wiesiek cały mój VRAM zjadł
i choć wiesiek prawie skończony
to niedosyt czuję wzmożony
(wiesiek 20 fps na niskich)
Mam komputer ale poza zasilaczem nie nadaje się do niczego, grafika siedzi tam gtx 650 (najjaśniejszy punkt zestawu xd) i Athlon II, a zawsze są inne wydatki niż jego modernizacja. Taka karta byłaby dobra baza by zbudować coś lepszego i kopnąć karierę do przodu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Projekt zawiesiłem z różnych względów m.in. braku karty graf. ;P