Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirunie, robię pierwsze w swoim życiu #rozdajo
Oddam komuś z Was w pełni sprawną kartę GTX 970 4GB
Ponieważ nie chcę się zdawać na rzut losem i wysłać ją kompletnemu randomowi, który niekoniecznie się nią nacieszy, albo sam opyli ją na Allegro, postanowiłem ludzi jakoś przefiltrować. Zwycięzcą zostanie ten (lub ta), kto najlepiej przekona mnie, że z tej karty będzie miał największą radość jako #pcmasterrace Forma jest dowolna, może to być tekst, fotka, gif, filmik, a nawet kuźwa piosenka nagrana samemu, sky is the limit. Ten, kto najlepiej mnie przekona, dostanie kartę wysłaną na mój koszt.
Macie czas do niedzieli 12/1/2020 do godziny 20:00 polskiego czasu.
Konkurs jest legitny, stawiam dziesięć lat mojego konta tutaj jako gwarancję.

Edit: zielonki dupa cicho!
Felidiusz - Mireczki i Mirunie, robię pierwsze w swoim życiu #rozdajo 
Oddam komuś z...

źródło: comment_AR3QgeVLyc0wI5IdmbQcm03jlVA3MCuP.jpg

Pobierz
  • 280
  • Odpowiedz
@Felidiusz: Pograć w wieśka se chciałem
już komputer włączałem
lecz wtem, do mych uszu dobiegł dźwięk przeraźliwy
wentylator zrobił się brzękliwy
zaklekotał, zapiszczał i padł
wiesiek cały mój VRAM zjadł
i choć wiesiek prawie skończony
to niedosyt czuję wzmożony
(wiesiek 20 fps na niskich)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Felidiusz: uczę się tworzyć gierki , czasem coś wrzucę pod #bordogamedev , ale pracuję na lapku z gtx 765m ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam komputer ale poza zasilaczem nie nadaje się do niczego, grafika siedzi tam gtx 650 (najjaśniejszy punkt zestawu xd) i Athlon II, a zawsze są inne wydatki niż jego modernizacja. Taka karta byłaby dobra baza by zbudować coś lepszego i kopnąć karierę do przodu
  • Odpowiedz
@Felidiusz: Kasy za bardzo z dziewczyną nie mamy na upgrade, a fajnie jakby moja dziewczyna mogła sobie odpalić Sims 4 po powrocie z pracy w stabilnych FPSach. Bo Intel Core 2 Duo E8400 w połączeniu z GeForce 9600 GT 512MB średnio daje radę (składałem go jeszcze w gimnazjum świeżo ponad 10 lat temu) :p
  • Odpowiedz
@Felidiusz: Powiem Ci tak, nigdy w życiu nic nie wygrałem nawet jak dawno temu jeszcze chodziłem na #!$%@? roraty to ksiądz losował pod koniec serduszka i mogłeś wygrać bardzo ciekawe rzeczy takie jak świeże bułki, wędliny itd. Także widzisz jakie to straszne fatum a ty możesz to zmienić, liczę na Ciebie miras( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Aktualnie mam GT 240 tylko, dlatego że ma takie złącza, które mają moje monitory a nie ma płyta główna. Szczególnie że procek 4 generacji ze złomu i grafika w nim jest pewnie lepsza od tego GT... Ale nie podłącze monitora...
  • Odpowiedz
@Syn_Krzysztofa: Kiedyś też tak robiłem, polecam wyjąć płytę z laptopa i domontować chłodzenie od pc. Trochę jest z tym zabawy, bo trzeba do czegoś przytwierdzić tą płytę ale efekty były super.
  • Odpowiedz