Aktywne Wpisy

wykop +168
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +561

nadszedł u mnie czas, w którym chcę zacząć planować treningi dla lepszych wyników. Obecnie biegam w tempie około 5:00-5:15 na km. Biegam dystans przeważnie 7km lub 12 km. Czy polecacie używać zegarków biegowych, czy lepsze są wg was aplikacje na telefon? Zastanawiałem się nad zegarkiem GARMIN FORERUNNER 310XT.
Pozdrawiam i dziękuję za opinie.
#bieganie
Najtańszego garmina masz w Decathlon za 400+ zł
@Sl_w_k_1
co myślicie o tym zegarku?
https://allegro.pl/oferta/garmin-forerunner-310xt-1gm553798-ladowarka-8610283985
Po pół roku uzywania dla mnie ważne jest zeby pokazywał parametry biegu: tempo długość wysokość
Żeby można było ustawić interwały.
Jak to ma to reszta pierdoły chociaż mogą się przydać.
Dzięki za opinie. Plan jest taki, żeby nie wydawać dużo bo ma to być zegarek do nauki na kilka msc. Jeśli się sprawdzi to zastanowię się nad czymś lepszym i będzie czas na odłożenie kasy :)
Pozdrawiam
@gokish: dobrze mówi :) moj polar sprawdziłem, kupiony w czerwcu 2019. Używany regularnie do biegania, latem noszony jako zegarek w ciągu dnia. Dokupilem dluzszy kabel do ladowania. Szklo ochronne na wyświetlaczu od samego początku. Bateria spokojnie kilka dni trzyma.
Zobacz priva, byłbym zainteresowany tym zegarkiem :)
@szczypek45: ja teraz biegam z garminem 735xt a kolega włąsnie z 310xt-powiem ci ze wskazania sa identyczne-gdybiefamy razem. Jedyna przewaga mojego nowszego to tetno z nadgarstka którego i tak nie bierze sie na powaznie.