Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xenia: od podstaw! ustalenia kaloryki i trzymania się jej, zdobycia podstawowej wiedzy o zasadach żywienia + wykonanie podstawowych badań medycznych oddziałujących na kwestie żywieniowe
  • Odpowiedz
@Shyvana: Żółwik koleżanko i moje serdeczne gratulacje! Tez w 2019 zrzuciłam to i owo (w sumie 20 kg). Na 2020 zostało mi ostatnie 5kg do zrzucenia. To jest nowy stan umysłu jak człowiek zacznie znów się ruszać i uważać na to co wkłada do buzi :)
  • Odpowiedz
Sugerowanie się BMI to trochę droga donikąd. Umięsniona a zgrabna dziewczyna może mieć wynik jakby miała otyłość i tak samo facet.

@Chemical_Brother: bo umięśnionych facetów albo dziewczyn jest w społeczeństwie 97,5%, a nie jest jednak na odwrót i dla praktycznie wszystkich ludzi BMI jest wystarczającym wskaźnikiem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Shyvana: u mnie koniec ze słodyczami, ale do kiedy nie mam pojęcia, już kompletnie nie potrafiłem ograniczać ilości a paczkę pryncypałem potrafiłem o----c w 5 minut xD
  • Odpowiedz
@Shyvana: przy takiej wadze jak masz teraz przestań patrzyć na wagę, a skup się na obwodach. Najlepiej to wagę zamień na lustro, bo sylwetka może się cały czas poprawiać, a kilogramy będą stały w miejscu przez wzrost masy mięśniowej :)
  • Odpowiedz