Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
Widzę że Zbyszek doi ludzi na całego, najpierw kaucja teraz losowanie auta. Ludzie piszą że nawet potwierdzenie nie dostają. Sprzedaje serduszka, gry, płyty i #!$%@? wie co jeszcze. Nie wiem co za dzbany, kupują cokolwiek od tego mitomana.
#stonoga
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzopWsza: przelew na firme słup. w tytule darowizna, by nie mogli ubiegac sie o zwrot, jak nie uzbiera pelikanów. z reszta on tylko wg. prawa swoim ryjem reklamuje spolke. Nie jest jej wlascicielem ( zapewne na slupa wystawiona), wiec i nie bedzie za nia odpowiadac XD

A pelykany klepia dziobami z podniecenia XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@PanManiek: Dokładnie tak. Tylko zastanawia mnie jedno, przecież srednio ogarnięty szympans zorientuje się że co jest nie tak, jakaś firma krzak w tytule przelewu darowizna to jaka to loteria? A pelikany wpłacają swoje niekiedy ciężko zarobione pieniądze, nie rozumiem co kieruje tymi ludźmi, przecież takie wałki są od zawsze i zawsze kończą się tak samo, czyli utratą pieniedzy.
Kiedyś wysłali ludziom kluczyki niby od samochodu, pisząc że wygrali auto tylko
  • Odpowiedz
@CzopWsza stonoga i tak pojdzie siedziec. A pelikany niech placa. Nie szkoda mi ich. Niech daja jak najwiecej. Jak zrozumieja, ze zostali wydymani, to bardziej ich to zaboli :)

Ps. Wydaje mi sie, ze nie wplaca zbyt wiele osob. Wsrod masy losowan tych losow jest wyjatkowo malo (uwazam, ze losowania sa ustawione).
  • Odpowiedz
@PanManiek: Ostatnio mówił że wpłaciło ponad 2 tysiące. A więc 2k *50 = 100.000 zł i to lekką ręką.
Co do pelikanów, w dobie płatności internetowych gdzie wielu gówniarzy ma konta czy dostęp do plastików rodziców to nie jest już takie dziwne, bo jak młode to i głupie, więc każdy patodebilizm łyka szybciej niż ryba wodę. Dziś takie czasy mamy że Można jedynie dziękować opatrzności, iż jeszcze mu funkcji jak
  • Odpowiedz