Aktywne Wpisy
zielonka18 +1452
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
b_oski +46
Wiem że pytanie ogólnikowe bo są różne konstrukcję ale jak kilka osób będzie miało problem z nimi to już coś z znaczy :p
Mam narożnik i wersalkę AM i.....
Nigdy więcej
Serio
@murarz13: automat delfina odrzuciłem od razu, musi być naprawdę dobrej jakości delfin by działał na spokojnie kilka lat bez zarzutu i tak średnio się na nim śpi bo zazwyczaj jest to płyta
Dzisiaj przyjechała, pierwsze wrażenie całkiem spoko, po oględzinach nie mam nic do czego się p-------ć, krawędziaki po całej długości i szerokości schowka wyszlifowane, mechanizm ładnie chodzi i obudowany. Co prawda stópki na 8 zszywkach 10mm XD a wiem stąd bo jedna była nie do końca przybita, wyciągnąłem zszywki i na 4 wkręty do GK