Aktywne Wpisy

moll +193
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +150
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Po zakończeniu treningu, wyświetliła mi się informacja, że apka w trakcie biegu miała kilkukrotnie problemy z ustaleniem mojej pozycji. I czy chce przejść do FAQ.
Włączyłem sobie ten FAQ. Poczytałem.
Ja dałem wstecz do mój dzisiejszy trening znikł, zaginął na zawsze.
Czy jestem go w stanie jakoś odzyskać?
#endomondo #bieganie
a czy mogę wyedytować trasę, bo pół treningu mi skróciło? wstawiło tylko kilka linii prostych.
@BenzoesanSodu: jeszcze nie teraz wariacie
@pestis: nie da się, tylko podstawowe rzeczy można edytować. Chyba jest opcja, żeby dodać cały trening od zera ręcznie, ale aż tak nie znam endo, nigdy się tym nie bawiłem.
źródło: comment_6AdHW8kZbFlvk1iy4befRqmbXiRFAG1m.jpg
PobierzTakie tam pieprzenie. W tym roku przebiegłem z Endomondo prawie 3kkm, bez żadnych problemów.
To jest kwestia ustawień systemu, aby wyłączyć oszczędzanie baterii dla tej aplikacji.
@Jelen_Szlachetny: ustawiłem to dla baterii
oby zadziałało
Jak aplikacja nie widzi treningu lub się panel nie odświeża, to wyłącz ja całkowicie i uruchom ponownie.
Co do edytowania treningu, to przebiegu trasy nie zmienisz ale dystans, czas itd tak. Jak biegasz z kimś, to możesz skopiować trening od niego, ale nie będzie on chyba uwzględniony w rywalizacjach.
źródło: comment_r9qZSLRqsVqejxx3F0auDgimNX5mUfoj.jpg
Pobierzźródło: comment_hOMHM4g4cJC7HmjJk8lqkFw1fJwJCJ6j.jpg
Pobierz